THfan Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Paci sa mi ako zmyslate, ale na reformu slovenskeho hokeja je urcite treba viac ako 2 roky... Ako povedal Hudacek (Julo, brankar) po zapase s USA, dotycni na to kaslali 15 rokov a teraz sa to zacina odzrkadlovat a o zachranu budeme vraj bojovat este niekolko rokov
Frantik Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 No tak za 15 let tak vychází další MS u vás, tak to bude o neco později :-)
Petr72 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Možno za dva roky si nejaká klučina milionárska z NHL spomenie že odkiaľ je a možno aj nie
kuncák7 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Možno za dva roky si nejaká klučina milionárska z NHL spomenie že odkiaľ je a možno aj nieJa bych rekl, ze kdyz vypadne Ciger, tak par lidi prijede.
shewcza Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Zítra bude chytat Mrázek, tipuji za stavu 3:0 v první třetině výměnu golmana. Ale doufám, že budu špatným prorokem.
honza71 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Ale ho.no. Mrazek je dobrej golman.
kuncák7 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Zítra bude chytat Mrázek, tipuji za stavu 3:0 v první třetině výměnu golmana. Ale dou fám, že budu špatným prorokem.Taky bych se toho nebal,Mrazek je vybornej golman a Svycarsko ac je to slusnej tym, tak nas rozhodne neprehraje 3-0 po tretine :-), to se i vsadim :-)
kuncák7 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Jinak, koukam na ty rusaky a z tech jde strach. To ze jsou nesympaticky, to je uz muj problem, ale hrajou zatim sakra dobre.
Frostie Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Švýcary dáme...už se taví ;o)No, tavit se budeme i my zítra při nájezdech...
McStinger Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Ja bych rekl, ze kdyz vypadne Ciger, tak par lidi prijede. Veď aj o tom celá situácia v SK hokeji je. Ešte budeme zasranov prosiť, aby prišli reprezentovať a vyberali si trénera, nie? A to ma teda Cíger ako tréner nebaví. Celé na riť. Hudáček už iba v afekte povedal to, čo sa dlho vie a pritom sa všetci tvária, že pohoda (v médiách apod.).
kuncák7 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Veď aj o tom celá situácia v SK hokeji je. Ešte budeme zasranov prosiť, aby prišli reprezentovať a vyberali si trénera, nie? A to ma teda Cíger ako tréner nebaví. Celé na riť. Hudáček už iba v afekte povedal to, čo sa dlho vie a pritom sa všetci tvária, že pohoda (v médiách apod.).No horsi je, ze kdyz prosit nebudete, tak spadnete, protoze a to promin- ta bida co prijela byl des ( a to se opakuju, fakt jsem myslel, ze hraci z nasi extraligy maj na postup ).Mate to tam jak v nasem fotbale - bordel. Hudacek si to mohl dovolit, chyta v cizine a domu se nechysta.
McStinger Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Veď áno, slovenský hokej je v sračkách. A za to čo predvádzajú teraz, by sme si zostup zaslúžili, či už sa nám to páči, alebo nie. Aj keď mi je z toho smutno, ako starému fanúšikovi.
Petr72 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Kuncák7 súhlas Bordel je ten správny výraz, ktrorý najlepšie vystihuje situáciu
shewcza Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Kéž by jste měli pravdu chlapi, budu jen rád.
kuncák7 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Veď áno, slovenský hokej je v sračkách. A za to čo predvádzajú teraz, by sme si zostup zaslúžili, či už sa nám to páči, alebo nie. Aj keď mi je z toho smutno, ako starému fanúšikovi.No zas tak na sestup to jeste neni, jsou zde fakt horsi - Slovinsko a Italie. Ale dal je to vyrovnany, coz by vas melo desit.Vidim to i u nas, nekdy neni moc dobre, kdyz to prevezmou hraci z doby ne tak minule. To jsou jen teorie a reci, trochu vam i nepralo stesti, to si priznejme, ale na postup to fakt nebylo.Ty rusaci jsou fakt nabuseny 5-0
spineshank Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Tak konečně jsem se dostal k hokeji a jen to zapnu už 0/1....
mAra_ Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Tak konečně jsem se dostal k hokeji a jen to zapnu už 0/1.... Teď jsem sem chtěl napsat totéž...
honza71 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Tak to ja se nedivam, ale kdyz vidim ve statistikach na Livesportu, ze nasi za prvni tretinu vyslali 3 (ano TŘI) strely na branu, tak je mi smutno. Do toho opet vylouceni Plekance. No uz to muze byt snad jen lepsi ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se