Bert Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Pa pááa pa Přece jenom měl ten chlapec pravdu. Akorát to napsal o 2 dny dřív...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 (upraveno) Jo, jo. Rusáci jsou v hajzlu... Upraveno 20. května 2017 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Přece jenom měl ten chlapec pravdu. Akorát to napsal o 2 dny dřív......Přesně to mě napadlo ... ještě prohrajou o bronz (aby nemuseli sundavat medaile) a bude to ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Se picnu. Jsem koukal prvni dve tretiny. Hokej to nebyl spatnej, Rusove meli zapas pod kontrolou a goly dali nedherny. Bylo jasny, ze Kanadani zaberou, ale tipoval jsem to tak maximalne na vyrovnani. A tak jsme vyrazili s klouckama ven. No a kdyz se vratime, tak koukam o jakej skvelej hokej jsem musel prijit. Dat Rusum 4 kousky za tretinu, to musel bejt slusnej mazec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Nejak se do toho finale nemuzu zakousnout, nadchnout se. Nejak mne to nevtahlo, nuda. Zda se to jen mne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Je tam atmosféra ako v divadle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Přesně, člověk aby se tam bál rozbalit bonbón ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 A prý že není ani vyprodáno...no to mě poser.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Prvnich 10 minut bylo nadhernych. Cela tretina vyrovnana. Neuveritelna rychlost. Ted mam ale pocit, ze Svedum dochazi dech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Dat Kanade gol v oslabeni, to je hukot:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Stale se do toho nemuzu dostat, koukam na to a to je vse. Slusnej hokej, ale odvazanej z toho nejsem.Svedi jedem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 (upraveno) Přesně tak - neurazí, nenadchne...každopádně mírně fandím Švédům....kurnik teď chytli góla.... Upraveno 21. května 2017 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 A máme vyrovnáno LG* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 není pochyb kdo vyhraje ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 A kdo teda vlastně vyhraje? ) LG* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 není pochyb kdo vyhraje ......takže to jasné není a prodlužujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Dobrej hockej ... yes. LG* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 To je neuvěřitelnej hukot... Odesláno z mého SM-T805 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 A nájezdy ...Parádní finále . LG* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 A Švédsko vítězí .. LG* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se