vraby Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Dnes hráme my. To zas bude "podívaná"... To je podívaná :-)
vsudybyl Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Nakonec hezky zápas. Teď uvidíme jak to bude s nájezdy. Sent from my iPad using Tapatalk
Honza.manta Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 No je to tam Ale tolik tyček jsem snad ještě neviděl.
wizard-ov Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Pěkně Slováci.... i v hledišti - tak se fandí ! (a ne jak ti znudění hipsteři v Praze)
Frostie Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Co by se hipsteri nenudili, kdyz dostali lupeny za nakupy ve srackoidnich Albertech, Penny a pod....
Frantik Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Kluci, co to melete? Včera to byl hukot maximální, narvana hala a fandilo se dost. To ze nemáte lupeny, je vas problem :-)
Frostie Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Franz, trochu jsi to nepochopil. Navic ja lupeny mam...
tano Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 (upraveno) Tak kdo ma lupeny, tak at poradne fandi a kdo nema, at fandi doma!! Kde se hraje skupina A je jasne, ne.. Upraveno 2. května 2015 uživatelem tano
ivan_989 Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Ja som to pocuval v radiu a ked boli najazdy tak som akurat isiel cca stovkou po okreske a uz neviem kto akurat isiel strielat ale do cesty mi v tej chvili napochodoval bazant. Neviem kto v tej chvili (ne)dal gol ale do hokejoveho adrenalinu mi fpalila este dalsia extra davka , podarilo sa mi ho nastastie nezrazit, ale gumy pri vyhybacom manevri poriadne zapistali
M10 Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 no jo, no,to je těžký... kdo trochu ví, tak ví, že se Salákem nemůže nikdo nikdy ničeho dosáhnout. Včerejšek nebyla náhoda. Sám to nakonec musel přiznat v rozhovorech... no a dneska ho tam Růža strčí znova a znova stejný výkon... Teď už nám chybí jen to,aby tam strčil ještě svého oblíbence Vondrku a můžeme si od adrenalinu odpočinout. Oni to kluci asi nějak umlátí dneska, ale co Růža předvádí už nevypadá dobře...navíc po té aféře mu to vůbec nepřidá na důvěryhodnosti.... Ale zase je nějaká legrace, no...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se