gougy Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Před začátkem.tož to tam roztleskej i když se zrovna nedaří!! Zaslouží si povzbudit pod tím náporem javorových listů
honza71 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Ale hokej to je peknej. Nahoru dolu. Prvni a druhou tretinu hrali nasi krasnej hokej. Jen holt branar nema jeden ze svych carovnych dni, tak holt vyhrat nemuzem, kdyz mame tak deravou obranu.
gougy Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Našim všechna čest, ale Kanada prostě válí neuvěřitelně s přehledem, tleskám.
Flipik Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Našim všechna čest, ale Kanada prostě válí neuvěřitelně s přehledem, tleskám.Naši se snažili, ale když Kanada zařadila vyšší rychlost, tak nevěděli, kde jim hlava stojí.
Murphy97 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Ten Ruza, to je taky speaker, ku*wa
long Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Moc jsem držel a fandil . Taky řval nadával i tleskal.Ale asi málo. Občas mi to vzhledem k mému věku připomínalo doby, když jsme kdysi hrávali z Rusaky.Takoví ti Larionov,Krutov,Fetisov,Charalambov a ostatní.My jsme včera hráli slušně ale Kanada hodně dobře. Letos to jako velký laik vidím ve finále na tři korunky a javorové listy. Stejně ale klukům děkuji !!!
wave ceptor Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 no ty voe, sto litru v haji.. ba ne, kecam, jen deset na výhru by to musel dát jenom opitimistický toxikoman
ivan_989 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Ach jaj. Volako divne hraju ti Slovaci.
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Moc jsem držel a fandil . Taky řval nadával i tleskal.Ale asi málo.Občas mi to vzhledem k mému věku připomínalo doby, když jsme kdysi hrávali z Rusaky.Takoví ti Larionov,Krutov,Fetisov,Charalambov a ostatní.My jsme včera hráli slušně ale Kanada hodně dobře.Letos to jako velký laik vidím ve finále na tři korunky a javorové listy.Stejně ale klukům děkuji !!!Charalambov. Tadzickej spalovac ovci.
kuncák7 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Ach jaj. Volako divne hraju ti Slovaci.Maji jeste 40 minut,jen to ctu,nekoukam,ale verim jim.
tano Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 (upraveno) Drzim palce Slovaci jedem!!! VYROVNANO . Upraveno 5. května 2015 uživatelem tano
Návštěvník swanieck Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 KDO NESKÁČE NENÍ SLOVÁK HOP HOP HOP...... to je ale tragickej národ, vždy o krok, o dva pozadu
Petr_123 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 KDO NESKÁČE NENÍ SLOVÁK HOP HOP HOP...... to je ale tragickej národ, vždy o krok, o dva pozadu Tohle je vážně zbytečné...
Povidláček Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Když mluví komentátor o Lacovi v bráně, jsem jedinej kdo myslí na hodinky Laco? Jinak gratulace bratia!
kuncák7 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 No,kluci slovensky,bylo to drama az do konce. Ale stastny pro vas,gratuluju.
Frantik Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Slováci umej otáčet zápasy :-) Ale dnes rozhodčí zarizli Slovince straslive :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se