jovani Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 su odlozene, nenosim takze, niekde je chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Já bych hádal, že na víně bude baterie. Čert ví jak dlouho už ležela v obchodě. Já měl nakoupeny baterky od Vietnamce po 5Kč kus. Nevydržely dlouho - ani rok, ale zase za 5Kč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Souhlasím s baterkou. Zkus koupit novou kvalitní a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 poradite aku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 https://www.mall.cz/jednorazove-baterie/renata-baterie-384-392-lr41-ag3-g3-lr736-100079759388?gclid=EAIaIQobChMI7_Kc4ePS9gIVUOJ3Ch0W6QWfEAQYAiABEgLdSvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 tie pouzivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Kup si za pár korun zapalovač s baterkou. Jsou tam tři a většinou docela vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Ono to taky nemusí být jen baterkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 bateria vymenena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Ono to taky nemusí být jen baterkoua asi ani nie je, lebo digi nejdu ... ... co dalej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burejsa Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Dobrý den, koupil jsem si přes eBay z Ruska tyhle digitalky Prim. Zaujal mě ten zadní deklík se znakem a CCCP. To jsem neviděl ani na jiných Prim digi ani na sovětských Elektronikách. Nevěděl by někdo? Není to třeba prototyp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Ahoj, taková dýnka se na Elektronikách vyskytují zcela běžně - to že se vyskytly na Primkách je jen výsledek skládání překupníků - většinou se s tím moc nemažou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burejsa Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 před 4 hodinami, Snekofon napsal: Ahoj, taková dýnka se na Elektronikách vyskytují zcela běžně - to že se vyskytly na Primkách je jen výsledek skládání překupníků - většinou se s tím moc nemažou Mám několik Elektronik, ale ani jedny nemají tohle "swatch" dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Stačí si na eBay zalistoval v obrázcích Elektronika 206 a uvidíš že to mají každé druhé...já měl doma s tímto dýnkem několik 206, a Elektroniky b6-202 to mají skoro všechny co mám doma .. mohu poslat foto až se vrátím že sluzebky, ale výsledky zkoumání na eBay by ti mohly stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 @Burejsa Fakt nic neobvyklého. https://www.etsy.com/listing/1162776706/elektronika-5-30353-206-classic-design https://www.etsy.com/listing/1163611640/elektronika-5-30353-206-classic-design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orientacni.sloupek Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Jeden nalez z garaze, visely tam pod stropem aspon 20let..tchan asi potreboval vedet kdy jit ze zahrady na obed nebo nevim proc.. Po vycisteni a vymene baterky jdou..:) jen se rozpadla takova mala gumicka pod deklikem baterky..nevite prosim da se sehnat nejaka nahrada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Zkus kanibalizovat ruskou ELEKTRONIKU. Číslo si dohledej na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlikm Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 V 12. 12. 2010 v 14:22, siwi napsal: Ano, baterka je tam č. 392. Někteří výrobci tento rozměr označují jinak. Pro úplnost přikládám možnost stáhnout si ode mne kompletní návod ke všem 3 typům digitálních hodinek PRIM, kde jsou tyto typy uvedeny.. Návod ve formát .PDF si můžete stáhnout ZDE Zdravím, to jsem zvědaví jestli po tak dlouhé době ještě zafunguje "odpověď na příspěvek" :-))) Prosím tě nemáš někde ten návod? Odkaz ke stažení už nefunguje... Zrovna se mi poštěstilo pořídit si jedny tyto krasavce a už se tak těším než mi dorazí, že ke nim zatím sháním co se dá Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Ahoj, tady to máš: https://vojtasivak.synology.me/drive/d/s/rrmkrieqDt9KVN6rvGgdzKcrRbBXelYQ/qDrotg4rayzuHfmRKTNXrgqOCLKKJv16-P7qg4KVzywo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 (upraveno) V 20. 9. 2022 v 12:41, Burejsa napsal: Zaujal mě ten zadní deklík se znakem a CCCP. Tomuto "symbolu" se mezi lidmi co znali tu dobu v CCCP a tam byli na stážích říkalo symbolicky - Sděláno rukámi i nogámi. Situaci to postihuje velmi trefně. Není co dodat, patří to spíše do Humoru, ale holt už je to jedno. Upraveno 6. listopadu 2023 uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se