Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

chtěl bych se ještě pochlubit asi jediným kusem na tomto webu!jedná se opravdu o originálni digitální hodinky Prim které mi koupil děda v podnikové prodejně Eltonu v Ústí nad Labem za težkého komunismu :-) možná by o tom mohl něco napsat p.Prokop zda maji neco podobneho ve svém muzeu...... dávám to sem jen pro info že i naši kluci uměli digitalky.

Odesláno

Tak to je hrůza :) připomíná mi to tu digitální hru, jak vlk sbírá vajíčka... To já jsem si prvni digi koupil na tržnici, byly "značky" Montana a hrály 7 melodií, ve škole jsem pak byl těžké king....

Ty české nápisy mi evokují seriál Návštěvníci :) Karas..žhavíme :) no to je legrace...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Mně se líbí, vidět na digitálkách komplet český nápisy, není až tak běžná věc.

Odesláno

to wachn a rafficek..

Ja tu hru nedavno znovu zprovoznil! :) Vsechno jsem rozebral vycistil, a bezi a vypada jako nova! Co mne fakt pobavilo, byla ruska predstava barevneho LCD..proste je to nakreslene na folii :D

• po měsíci...
Odesláno

Zasílám také jeden kus dámské digi PRIM, pro zajímavost tloušťka hodinek je 13 mm. Na dámské ruce se tento bonbón musí
perfektně vyjímat. Bohužel nemám do tohoto monstra mašinistu.

Odesláno

"Plynofikací průmyslu hraček ke konečnému řešení otázky revize roku 1968"

:-)

no to je prdel co to ze mně leze, já jsem hotový politruk. Za to můžou ty primky

Tajemstvioceanu.jpg

Odesláno
to wachn a rafficek..

Ja tu hru nedavno znovu zprovoznil! :) Vsechno jsem rozebral vycistil, a bezi a vypada jako nova! Co mne fakt pobavilo, byla ruska predstava barevneho LCD..proste je to nakreslene na folii :D

No myslim ze o barevnem LCD si mohli tehdy nechat zdat i v NSR.

• po měsících...
Odesláno
chtěl bych se ještě pochlubit asi jediným kusem na tomto webu!jedná se opravdu o originálni digitální hodinky Prim které mi koupil děda v podnikové prodejně Eltonu v Ústí nad Labem za težkého komunismu :-) možná by o tom mohl něco napsat p.Prokop zda maji neco podobneho ve svém muzeu...... dávám to sem jen pro info že i naši kluci uměli digitalky.

tak tyhle jsem dnes sehnal úplně nové :D.

Odesláno

Já měl kdysi přesně tyto hodinky, ovšem značky Elektronika, psáno azbukou i se všemi dalšími popisy v azbuce, takže se domnívám, že tyto hodinky vůbec nevyráběli "naši kluci", ale že jsou kompletně ruské. Stály tehdy 770,- Kč a oproti jiným tehdejším digitálkám tyhle šly naprosto přesně. A sklíčko bylo opravdu skleněné, žádný plast...

Jo a někde tam ještě leží, jen už dávno nejdou...

Odesláno

Já měl kdysi přesně tyto hodinky, ovšem značky Elektronika, psáno azbukou i se všemi dalšími popisy v azbuce, takže se domnívám, že tyto hodinky vůbec nevyráběli "naši kluci", ale že jsou kompletně ruské. Stály tehdy 770,- Kč a oproti jiným tehdejším digitálkám tyhle šly naprosto přesně. A sklíčko bylo opravdu skleněné, žádný plast...

Nemáš fotku?

Sice je naši kluci možná nedělali celé ale ve sbírce se budou, v sekci quartz, krásně vyjímat.

Odesláno

Ale je hezký, že ten kryt na baterku mají user-friendly, takže člověk nemusí pokaždý hned k hodináři. Mimochodem Suunto to má dnes taky tak - výborná věc..

Odesláno

Nemá někdo něco takovýho navíc???myslím digi prim nebo elektronika. Mám vážnej zájem :-) no a o vlka nebo potápěče nebo veselého kuchaře taky.mail:t2zavináč seznam tečka cz možná je i výměna za skoro diplomaty a podle stavu i doplatek.

• po 3 týdnech...
Odesláno

mohu nabídnout kompletní sortiment NOS pouzder vč. řemínků digitálních primek z roku 1983.

Existují tři barvené varianty : černá, bordó a tmavě modrá.

Varinaty hodinek jsou následující :

- pánské hodinky se zobrazením hod, min. a sek.

- pánské chronografy

- dámské hodinky se zobrazením hod a min.

• po měsíci...
Odesláno

...a dnes jsem je konečně našel:

• Po roku...
Odesláno

Chtel bych ozivit toto staricke vlakno. V jednom svem oblibenem vetesnictvi se majiteli podaril husarsky kousek. Sehnal od kohosi bednu plnou krabicek s nepouzitymi bateriovymi primkami. Vsechno to jsou zrejme (podle toho, co jsem videl) NOS nenosene kousky. Jde o vsemozne quartz modely, ale hlavne ma docela dost kusu primackych digitalek (NOS!). Jen rikal, ze do nich musi zkusit dat baterky, jestli funguji, protoze pry byla ta bedna nekde ve sklepe. Ale kazde hodinky jsou separe v krabicce a krabicky jsou ve spolecne bedne, tak se do nich snad vlhkost nedostala. Videl jsem asi jen tri kousky a ma tam tu slozitejsi i jednodussi verzi digitalek ve vice barevnych variantach (videl jsem cerne a tmave fialove). Tak kdyby o ne mel nekdo zajem, at mi posle SZ a ja mu poslu kontakt (resp. lokaci).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...