Přejít na obsah

Prim Digital

Doporučené příspěvky

770 kaček byla tenkrát pálka..tys ale musel bejt hodnej :)

Edit: Jaká je prosímtě rozteč nožiček?

No peněz to tehdy bylo fakt dost - o to víc mne jako kluka mrzelo, že nemám ty od vietnamců...

Rozteč je 18 mm - vím že jsem hned sundal tu primáckou "kůži" a běžel pro tah "Kovotex Trenčín". Ten jsem si teď taky sehnal - jen ho trochu oživím a hned nasadím.

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
Mám prosbu. K těmhle digitálkám by fakt pasoval origo tah. Mohl by prosím někdo ze znalých a vlastnících :-) vystavit fotku origo tahu z Kovotexu?

Tyhle hodinky se na tahu neprodávaly......prodávaly se původně na kůži(foto dodal člen docent tecka)-

post-1110-1251214619.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj,při brouzdání na fóru jsem narazil i na tohle vlákno o Prim digi.Líbily se mi ty české nápisy na digitálkách a tak po nějaké době sledování Aukra se mi potom jedny podařily vyhrát,tak sem dávám pár pokusů o foto.

Budou třeba seřídit,cca o 1 min./den se předchází.

Žena si klepala na čelo když je viděla.Prý mi koupí dederonovou košili,a kotlety si nemám holit :argue: ale já vím své.

U 2 pod sklem je smítko,a na dvou místech je sklo odštíplé (cca na 12h a 2h analogově)

post-3398-1251227370.jpg

post-3398-1251226393.jpg

post-3398-1251226400.jpg

Datum se zobrazuje na několik vteřin(špatně se to fotí:-) ,potom displej zůstane ve stavu jako na druhé foto:

post-3398-1251226414.jpg

Slot na baterii:

post-3398-1251226425.jpg

post-3398-1251226434.jpg

Osvětlení v šeru:

post-3398-1251226441.jpg

Osvětlení ve tmě:

post-3398-1251226447.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Chlapi....Nato strap to jistí.....na Nato(případně Velcro)strapu jsou naprosto úchvatné!!!!!!

Vím,že tu někde byly fotky s NATO strapem,ale nějak se jich nemůžu dopátrat.

Jestli o nich někdo víte,hoďte sem prosím odkaz,díky.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Chlapi....Nato strap to jistí.....na Nato(případně Velcro)strapu jsou naprosto úchvatné!!!!!!

A není 18mm málo na nato?

Já zkusím karbon, je zvláštní, že spona toho originálu je ze zoufale špatného materiálu a ve srovnání s pouzdrem (99%) dnes vypadá jak po koupeli v kyselině..;)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Mně se líbí, vidět na digitálkách komplet český nápisy, není až tak běžná věc.

No, ony ty české nápisy byly jenom z venčí. Po rozebrání se na displeji po přepnutí na datum objevily ruské popisky "MESAC" a "ČISLO". Tyhle hodinky jsem v polovině 80. let měl - už jsem o tom tady psal:-)

Odkaz ke komentáři

No, ony ty české nápisy byly jenom z venčí. Po rozebrání se na displeji po přepnutí na datum objevily ruské popisky "MESAC" a "ČISLO". Tyhle hodinky jsem v polovině 80. let měl - už jsem o tom tady psal:-)

Domnívám se, že u originálních digitálek PRIM z poloviny 80-tých let byly použity moduly s displejem bez ruských nápisů. Ale například u prototypů těchto hodinek je potisk na krycím skle displeje vč. nápisu Elektronika. Zkusím to nafotit a dát sem. Je to totiž dost zajímavý sběratelský kousek.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...