ricous Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 (upraveno) 770 kaček byla tenkrát pálka..tys ale musel bejt hodnej Edit: Jaká je prosímtě rozteč nožiček? No peněz to tehdy bylo fakt dost - o to víc mne jako kluka mrzelo, že nemám ty od vietnamců... Rozteč je 18 mm - vím že jsem hned sundal tu primáckou "kůži" a běžel pro tah "Kovotex Trenčín". Ten jsem si teď taky sehnal - jen ho trochu oživím a hned nasadím. Upraveno 25. července 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 já na ně chodil jen koukat....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer001 Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 a já po nich koukám teď, a žádnej takto pěknej kousek k sehnání není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Ty jo, tak to rodice docela nevyhmatli, ze misto "Vietnamu" za 250 dotahly "oficialni" Primky za 770 Ale tak jiste to mysleli dobre a tedka je to nakonec plus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 http://aukro.cz/item721407776_prim_jedny_z...borny_stav.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 http://aukro.cz/item721407776_prim_jedny_z...borny_stav.html Jo, jo, bude velká dražba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Mám prosbu. K těmhle digitálkám by fakt pasoval origo tah. Mohl by prosím někdo ze znalých a vlastnících :-) vystavit fotku origo tahu z Kovotexu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Mám prosbu. K těmhle digitálkám by fakt pasoval origo tah. Mohl by prosím někdo ze znalých a vlastnících :-) vystavit fotku origo tahu z Kovotexu? Tyhle hodinky se na tahu neprodávaly......prodávaly se původně na kůži(foto dodal člen docent tecka)- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 s dovolenim opravim - foto jsem si vypujcil od Accutrona (jak jinak ) kovovy tah kovotex trencin zkusim pohledat a vyfotit (je verze cistre stribrna a pak i bicolor) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Dík za odpověď. Máš naprostou pravdu. U mně zafungovalo nějaky podvědomí. Někde jsem je na tahu viděl a dementní příspěvek z mé klávesnice byl na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Ahoj,při brouzdání na fóru jsem narazil i na tohle vlákno o Prim digi.Líbily se mi ty české nápisy na digitálkách a tak po nějaké době sledování Aukra se mi potom jedny podařily vyhrát,tak sem dávám pár pokusů o foto. Budou třeba seřídit,cca o 1 min./den se předchází. Žena si klepala na čelo když je viděla.Prý mi koupí dederonovou košili,a kotlety si nemám holit ale já vím své. U 2 pod sklem je smítko,a na dvou místech je sklo odštíplé (cca na 12h a 2h analogově) Datum se zobrazuje na několik vteřin(špatně se to fotí:-) ,potom displej zůstane ve stavu jako na druhé foto: Slot na baterii: Osvětlení v šeru: Osvětlení ve tmě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) Ten tah je zajimavej! Vypada ze je pruznej .... Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Ano,tah je jen pružný náramek,a na delší nošení to není,škrtí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 Ja je mam na kovovem tahu od Casia, podle mne to sedi perfektne. Je to TENTO TAH. Nekde se tu i valeji fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 Chlapi....Nato strap to jistí.....na Nato(případně Velcro)strapu jsou naprosto úchvatné!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2009 Chlapi....Nato strap to jistí.....na Nato(případně Velcro)strapu jsou naprosto úchvatné!!!!!! Vím,že tu někde byly fotky s NATO strapem,ale nějak se jich nemůžu dopátrat. Jestli o nich někdo víte,hoďte sem prosím odkaz,díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2009 NATO vs. primky To se jim v Eltonu v roce výroby ani nezdálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 Chlapi....Nato strap to jistí.....na Nato(případně Velcro)strapu jsou naprosto úchvatné!!!!!! A není 18mm málo na nato? Já zkusím karbon, je zvláštní, že spona toho originálu je ze zoufale špatného materiálu a ve srovnání s pouzdrem (99%) dnes vypadá jak po koupeli v kyselině.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Mně se líbí, vidět na digitálkách komplet český nápisy, není až tak běžná věc. No, ony ty české nápisy byly jenom z venčí. Po rozebrání se na displeji po přepnutí na datum objevily ruské popisky "MESAC" a "ČISLO". Tyhle hodinky jsem v polovině 80. let měl - už jsem o tom tady psal:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 No, ony ty české nápisy byly jenom z venčí. Po rozebrání se na displeji po přepnutí na datum objevily ruské popisky "MESAC" a "ČISLO". Tyhle hodinky jsem v polovině 80. let měl - už jsem o tom tady psal:-) Domnívám se, že u originálních digitálek PRIM z poloviny 80-tých let byly použity moduly s displejem bez ruských nápisů. Ale například u prototypů těchto hodinek je potisk na krycím skle displeje vč. nápisu Elektronika. Zkusím to nafotit a dát sem. Je to totiž dost zajímavý sběratelský kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se