Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To maji byt prvotiny, soude podle rozdilnosti vyberu? Jestli ano, nesel bych ani do jednech, procet si prodejni vlakna a koupil neco v peknym stavu za rozumny peniz. Kdyz omrzi, daji se prodat prakticky za stejnou sumu jakou jsi nakoupil. Sam jsem tak ucinil a dodnes toho nelituju. Vkus se mi od navstevy tohodo super fora zmenil asi 4x :)

Odesláno

Neřeš pořád, aby to byla nejvýhodnější koupě na světě, raději si kup takové, které se ti opravdu líbí, protože jinak je tady budeš obratem prodávat a to je celkem k ničemu, nemluvě o tom, že stejně ještě nějakou dobu ani prodávat nebudeš moct.

Odesláno

A navíc, když tam nové stojí někdy méně, než tady ty samé jeté.....na druhou stranou, možná že někdo preferuje hodinky s příběhem :)  

Odesláno

Je ale rozdil hledat vyhodnou koupi a pekne hodinky. Ideal je mit v jednom nakupu samozrejme oboje

Ale Henry, fakt se napred rozhodni co a potom res kde. Ten tvuj vyber je kazdej pes jina ves.

Odesláno

Já jsem rozhodnutý chtěl bych výhodný kup a je mi jedno co to bude ( cena 200 - 350 usd ) nové z nějakého e-shopu USA , proto se ptám tady odborníků co se o hodinky zajímají .

Odesláno

S timhle pristupem bych treba vzal z longislandu orient bambino. Aktualne je maji, obycejne byvaji nedostupne. A nevyjdou uplne draho aby toho clovek pak musel litovat. A navic jsou super

Odesláno

Zas by to s tím přístupem mohl mít hodně jednoduchý. Dá si seřadit podle slevy a ty s nejvíc % dolů v rámci jeho rozpočtu je trefa do černého ?

Odesláno

A ještě mám něco ta záruka např z ashford je mezinárodní platí i tady ? Já kupoval před pár lety to se ještě asi do 150 - 170 usd neplatilo DPH koupil hodinky citizen z ebay přišly že Singapuru , byla na ně mezinárodní záruka a tady mi je v záruce v autorizovaném servisu opravili zdarma.

Odesláno

A jinak takhle hodinky mám , nějaké na nošení a nějaké na parádu , ale našel jsem tohle fórum na něm se dověděl o e-shopu typu ashford atd. a prostě mě to nedá do té doby než něco nekoupím. ?

Odesláno

Skusim inu temu! Chlapi mate niekto realnu zkušenost z obchdnikom

Plus Watch - Luxury Watches

Via Antica Arischia

67100 L'Aquila

Itálie

Mam tam vykukane eberhardy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...