Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
nevim jak tady, ale cinani umi uz udelat kvalitni funkcni a levny turbo. podle toho co jsem cetl je na rade repetice

Mas recht , nekdo sem daval info ze to dovedou. Me spis na techhle zaujalo ze na nich neni uvedena znacka , nebo se mylim?

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
Mas recht , nekdo sem daval info ze to dovedou. Me spis na techhle zaujalo ze na nich neni uvedena znacka , nebo se mylim?

Znacka tam není, no alespoň si nezkouší na něco hrát :)

Odesláno
nevim jak tady, ale cinani umi uz udelat kvalitni funkcni a levny turbo. podle toho co jsem cetl je na rade repetice

Víš o té připravované čínské repetici něco bližšího? Případně nebyl by nějaký odkaz? Pokud by byla v podobné ceně a provedení jako tohle turbo, tak bych se na ni docela těšil.

Tohle turbo jsem od stejného prodejce kupoval před rokem - funkční samozřejmě je a ani jinak si myslím není na co stěžovat.

Odesláno
Víš o té připravované čínské repetici něco bližšího? Případně nebyl by nějaký odkaz? Pokud by byla v podobné ceně a provedení jako tohle turbo, tak bych se na ni docela těšil.

Tohle turbo jsem od stejného prodejce kupoval před rokem - funkční samozřejmě je a ani jinak si myslím není na co stěžovat.

to probehlo tak mezi US forama. myslim ze se k tomu vyjadroval i majitel Ocean7, ze to nekde v Baselu resili. jako ze si to tom povidali a tusim o tom neco mozna psal iinternational watch magazine. je to spis vse z doslechu, ale verim, ze proste se snazi. protoze pak uz by meli vsechny zajimave komplikace dostupne za rozumne ceny.

zajimalo by me srovnani swiss a china turba.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...