Roman-ZA Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února To chce ladove zabaly alebo sa spytat zeny, ci ich potrebujes? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Nevahaj, je to dobra cena 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Dávam dokopy strelivo na niečo väčšie a už v decembri som takto spontánne kúpil Rado True Automatic, druhýkrát to nemôžem spraviť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Welbern Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Ahoj (pasivni ctenar uz par ler) nechci zakladat nove tema, tak se zeptam tady. Kde kupujete baterky do hodinek? Jdou do vsech Quartzovek stejny? Nechaval jsem si menit baterky vzdy u hodinare, ale posledne vydrzela ani ne 3/4 roka takze me pekne ojebali a uz me to nebavi. Kolik V by sprave mela mit protoze prvni dvoje hodinky co jsem rozdelal tak meli jinou baterku kazda. Predem moc dekuji za odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Vsude stejne nejsou. Ideal je otevrit a podivat se jakou tam mas. Zaroven to, ze to koupis jinde neznamena, ze to vydrzi dyl. Pokud se v tom nevyznas, zustal bych u hodinare. To, ze vydrzela baterka necely rok nemusi byt tim, ze te ojebali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února (upraveno) Klasicky slusny hodinari davaj myslim Renaty, do takovejch tech “lepsich” quartzu (nemyslim SQ), toho bych se drzel.. Upraveno 16. února uživatelem Micey 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Můj hodinář mi dává energizer a co jsem tak vysledoval tak třeba Jeronimo taky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Tak ona znacka je jedna vec, ale i v ramci znacky jsou ruzne parametry tech baterek a velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února (upraveno) před 18 hodinami, Welbern napsal: Ahoj (pasivni ctenar uz par ler) nechci zakladat nove tema, tak se zeptam tady. Kde kupujete baterky do hodinek? Jdou do vsech Quartzovek stejny? Nechaval jsem si menit baterky vzdy u hodinare, ale posledne vydrzela ani ne 3/4 roka takze me pekne ojebali a uz me to nebavi. Kolik V by sprave mela mit protoze prvni dvoje hodinky co jsem rozdelal tak meli jinou baterku kazda. Predem moc dekuji za odpovedi. Já si baterie měním sám. Jak se píše výše, stačí baterii vyndat a koupit stejnou. Kupuju značkové Varta, Energizer, GP apod. Nikdy s nimi nebyl problém. Tady je můj postup. Správně má být resetovat a ne restovat. Jo a kupuju je většinou v Datartu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. února uživatelem lukassob 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Welbern Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Ahoj jen pro zajimavost, obcas na tuhle stranku mrknu skrz pozemky a domy ale koukam, ze zitra tam jde nekolik hodinek, tak pokud by to nekoho zajimalo (snad tim nic neporusuji, kdyz tak hned smazu) https://okdrazby.cz/pripravovane?text=hodinky&item=2 kdo tam nema ucet tak uz to stejne nestiha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února https://www.hodinky-koscom.cz/montblanc-1858-geosphere-125872-k0055297 Montblanc 1858 Geosphere 125872 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února @Welbern je tady možnost, že máš problém se strojkem. Pak se zvětší spotřeba a baterka jde do háje rychleji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno středa v 10:28 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:28 Breitling Parndorf aktuálne -25% neviem či to býva stále ale pre istotu to sem dávam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno středa v 11:05 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:05 ano byva, dost casto aj s vacsimi zlavami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno sobota v 18:34 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 18:34 V 26. 2. 2025 v 12:05, Harwey napsal: ano byva, dost casto aj s vacsimi zlavami Aj si to skúšal využiť osobne? Naposledy keď som sa tam bol pozrieť na základe info z Chronomagu (03/23, to mal celý Parndorf -70%) a náhodou som mal cestu okolo, tak mi tam v Breitlingu tvrdili, že ich sa tie zľavy netýkajú ani náhodou a veľké zľavy nikdy nemajú. Pozeral som vtedy na Navitimer a SOH a hovorili že mi max môžu dať max 2-5%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno sobota v 19:02 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 19:02 Ano tie 70% zlavy parndorf global sa ich netykaju, oni maju svoje zlavy, ktore tam maju rovno vystavene pri hodinkach. Videl som tam aj 30-40%, hlavne pri ref. ktore nikdo nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno sobota v 19:38 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 19:38 před 59 minutami, Naving napsal: Aj si to skúšal využiť osobne? Naposledy keď som sa tam bol pozrieť na základe info z Chronomagu (03/23, to mal celý Parndorf -70%) a náhodou som mal cestu okolo, tak mi tam v Breitlingu tvrdili, že ich sa tie zľavy netýkajú ani náhodou a veľké zľavy nikdy nemajú. Pozeral som vtedy na Navitimer a SOH a hovorili že mi max môžu dať max 2-5%. Keď som tam bol v stredu mali tam -25% a ceny boli stará cenovka (čierna) nová cenovka (červená) takže verím tomu čo píše Harwey. Chcelo by to vychytať ešte váčšiu zlavu ako - 25% a bude super, takže pokiaľ to tam realne uvidite budem velmi vdačný za dm prípadne ak by ste to sem hodili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno neděle v 15:28 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:28 Eddie ma otvorene https://www.timefactors.com/?se_activity_id=156815917284&syclid=cv27hpekca0c73a9hkug&utm_campaign=Time+Factors+Store+Opening+-+Sunday+2nd+March+-+Trans-global+Aventurine+plus+many+more._156815917284&utm_medium=email&utm_source=shopify_email Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se