Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Dávam dokopy strelivo na niečo väčšie a už v decembri som takto spontánne kúpil Rado True Automatic, druhýkrát to nemôžem spraviť :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj (pasivni ctenar uz par ler)  nechci zakladat nove tema, tak se zeptam tady. Kde kupujete baterky do hodinek? Jdou do vsech Quartzovek stejny? Nechaval jsem si menit baterky vzdy u hodinare, ale posledne vydrzela ani ne 3/4 roka takze me pekne ojebali a uz me to nebavi. Kolik V by sprave mela mit protoze prvni dvoje hodinky co jsem rozdelal tak meli jinou baterku kazda.  Predem moc dekuji za odpovedi. 

Odkaz ke komentáři

Vsude stejne nejsou. Ideal je otevrit a podivat se jakou tam mas. Zaroven to, ze to koupis jinde neznamena, ze to vydrzi dyl. Pokud se v tom nevyznas, zustal bych u hodinare. To, ze vydrzela baterka necely rok nemusi byt tim, ze te ojebali.

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Welbern napsal:

Ahoj (pasivni ctenar uz par ler)  nechci zakladat nove tema, tak se zeptam tady. Kde kupujete baterky do hodinek? Jdou do vsech Quartzovek stejny? Nechaval jsem si menit baterky vzdy u hodinare, ale posledne vydrzela ani ne 3/4 roka takze me pekne ojebali a uz me to nebavi. Kolik V by sprave mela mit protoze prvni dvoje hodinky co jsem rozdelal tak meli jinou baterku kazda.  Predem moc dekuji za odpovedi. 

Já si baterie měním sám. Jak se píše výše, stačí baterii vyndat a koupit stejnou. Kupuju značkové Varta, Energizer, GP apod. Nikdy s nimi nebyl problém. Tady je můj postup. Správně má být resetovat a ne restovat. 😉 Jo a kupuju je většinou v Datartu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem lukassob
  • Díky 1
Odkaz ke komentáři

V 26. 2. 2025 v 12:05, Harwey napsal:

ano byva, dost casto aj s vacsimi zlavami

Aj si to skúšal využiť osobne? Naposledy keď som sa tam bol pozrieť na základe info z Chronomagu (03/23, to mal celý Parndorf -70%) a náhodou som mal cestu okolo, tak mi tam v Breitlingu tvrdili, že ich sa tie zľavy netýkajú ani náhodou a veľké zľavy nikdy nemajú. Pozeral som vtedy na Navitimer a SOH a hovorili že mi max môžu dať max 2-5%.

Odkaz ke komentáři

před 59 minutami, Naving napsal:

Aj si to skúšal využiť osobne? Naposledy keď som sa tam bol pozrieť na základe info z Chronomagu (03/23, to mal celý Parndorf -70%) a náhodou som mal cestu okolo, tak mi tam v Breitlingu tvrdili, že ich sa tie zľavy netýkajú ani náhodou a veľké zľavy nikdy nemajú. Pozeral som vtedy na Navitimer a SOH a hovorili že mi max môžu dať max 2-5%.

Keď som tam bol v stredu mali  tam -25% a ceny boli stará cenovka (čierna) nová cenovka (červená) takže verím tomu čo píše Harwey. Chcelo by to vychytať ešte váčšiu zlavu ako - 25% a bude super, takže pokiaľ to tam realne uvidite budem velmi vdačný za dm prípadne ak by ste to sem hodili. 👍

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...