Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
To myslíš vážně nám tady nabízet kšiltovku výrobce Shanghai Tang s vyšitým logem výrobce hodinek jako originál?!?

Toto je normální obcházení zdejších pravidel prodeje a to ještě s takovýmto šuntem.

Kde je moderátor?!?

BAN!!!

Nebudu nikoho přesvědčovat že je to originál, každý kdo se zabývá touto značkou (Vacheron Constantin) ví že nikdo jiný kšiltovky pro VC nešije než značka Shanghai Tang. Jinak se to dá ověřit i u prodejců hodinek Vacheron Constantin. Jinak tyto věci nikomu nevnucuji a dám je jako pozornost k prodaným hodinkám. Takže určitě žádná pravidla neporušuji.

Odesláno
Nebudu nikoho přesvědčovat že je to originál, každý kdo se zabývá touto značkou (Vacheron Constantin) ví že nikdo jiný kšiltovky pro VC nešije než značka Shanghai Tang. Jinak se to dá ověřit i u prodejců hodinek Vacheron Constantin. Jinak tyto věci nikomu nevnucuji a dám je jako pozornost k prodaným hodinkám. Takže určitě žádná pravidla neporušuji.

Pane Grunte, zůstaňte s tím zatím raději tam, kde s tím jste. Díky.

Odesláno (upraveno)

Údajně celozlaté vintage VC s integrovaným mesh tahem.

Osobně se mi nezdá minimálně spasování okraje ciferníku s pouzdrem a navíc jsem uvedený model zatím nikde nenalezl. Kalibr je sice dle uvedených fotek autentický, ale i tak se mi zdá cena mimo.

post-3544-1269893454.jpg

post-3544-1269893901.jpg

Foto: eBay nabídka prodejce

EDIT: vymazání duplicitní fotografie

Upraveno uživatelem Quasar007
Odesláno (upraveno)

Nemíním tu nikomu nadržovat každopádně ač s blbým názvem Shanghai tang skutečně spadá pod Richemont a šije originály VC

sry za OT.

Upraveno uživatelem Yvaine
Odesláno
Nemám ještě 50 příspěvků, a tak jsem se rozhodl "zneužít" toto vlákno. Tedy zde je odkaz:aukro

Doufám, že to místní příliš nepohorší.

me to nepohorsilo a pravidla jsi neporusil. se*e me akorat to, ze jsem ted jedny pilotky koupil. xakru...! :(

Odesláno

Škoda, tady by skončily v dobrých rukách s vyšší pravděpodobností. Vpodstatě je prodávám, protože jsem si udělal radost od Fortisu, na špatný zacházení mám Luminoxy, a tak chudáci Archimede momentálně jen odpočívají..........

Odesláno

Biggles: Toš hodinky jsou to nádherný, ale bohužel se musím připojit k little w.

I já si teď pořídil jedny Helvetia a čeká je ještě ozdravný pobyt, takže další investice :(

Škoda no, tyhle by určite moji skromnou sbírku posunuly o kus dál...

Odesláno (upraveno)
AUTAVIE za zatím super cenu 641 USD, aukce končí za cca 9hod. Posílá po USA jen,ale píše, že zájemci mimo USA ať se nejdříve ozvou.Takže myslím, že pošle. Upraveno uživatelem MarcelG
Odesláno

Podle mě to je originál a nemyslím, že by Top-rated seller vydával fake za originál. Každopádně Casio řadím mezi pouťové hodinky, stejně tak foťáky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...