Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

DOBRÝ KAUF?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230664861192#ht_10874wt_1185

Já to vydražil za 1300usd. Je to přesně typ co jsem chtěl, dokonce vypadá ve velice zachovalém stavu! Jen jsem trochu zmatený z těch jejich označení velikosti - je to doufám full size!!

Škoda toho DPH co mě jistojistě čeká..

Koukněte na to prosím.. pokud byste měli nějaká podezření, dejte vědět! Díky moc!!!!!

David

Odesláno

DOBRÝ KAUF?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230664861192#ht_10874wt_1185

Já to vydražil za 1300usd. Je to přesně typ co jsem chtěl, dokonce vypadá ve velice zachovalém stavu! Jen jsem trochu zmatený z těch jejich označení velikosti - je to doufám full size!!

Škoda toho DPH co mě jistojistě čeká..

Koukněte na to prosím.. pokud byste měli nějaká podezření, dejte vědět! Díky moc!!!!!

David

:) myslím, že jsou naprosto OK, prodávající vypadá také jako korektní ... no a DPH se určitě nevyhneš :(

Odesláno

Pokud by u toho prodávající neměl záruční kartu, manuál a orig. krabičku atd., snižuje to nějak významně hodnotu těch hodinek? Ještě mi na to neodpověděl, tak uvidím.. Každopádně, pokud to u toho nemá, vrhá to určité podezření o původu hodinek, ne?

David

Odesláno (upraveno)

Pokud by u toho prodávající neměl záruční kartu, manuál a orig. krabičku atd., snižuje to nějak významně hodnotu těch hodinek? Ještě mi na to neodpověděl, tak uvidím.. Každopádně, pokud to u toho nemá, vrhá to určité podezření o původu hodinek, ne?

David

Nemusi to tak byt. Cenu/hodnotu to samozrjme trochu snizuje, ale nemusi to byt zadna tragedie. Proste nosí hodinky a krabice s kartama lezi nekde v koute. Ja sam nevim, kde mam krabice od hodinek.

Navic tohle je TOP seller se 100% feedbackem, takze je urcite vse OK. Kvuli par dolarum si neznici byznys na ebay.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Tohle je 2009 tak by to mělo být asi ještě v záruce, i proto mě to zajímalo.. no uvidíme. Každopádně díky za odpověď.!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...