Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jj, to je to, co pisu - nejak jsem po tyhle lize nikdy nekoukal, takze me prekvapuje, za kolik penez se to da poridit... Pekne :)

Jo, ja vim, jen z meho postu neni uplne patrne, ze jen doplnuju Tvuj predchozi. A co se tyce nakupu Hodinek, tak v prodejnim vlakne jsou zlate vintage VC taky za ne spatnou cenu.
Odesláno

ahoj kluci, muj kamarad Mirek je stylista a tvrdi ze jedine hodinky, ktere prichazeji v uvahu jsou svycarske, ze i kus plastu s napisem swiss made je lepsi nez diamantove japonske, co si o tom myslite???, jestli si chcete pocist i jine rady z mody a ze stylu tak zkuste jeho blog ODKAZ SMAZÁN MODERÁTOREM - sorry ale propagace nesmyslů formou spamu se tady netoleruje

Odesláno

ahoj kluci, muj kamarad Mirek je stylista a tvrdi ze jedine hodinky, ktere prichazeji v uvahu jsou svycarske, ze i kus plastu s napisem swiss made je lepsi nez diamantove japonske, co si o tom myslite???, jestli si chcete pocist i jine rady z mody a ze stylu tak zkuste jeho blog ....

je to vůl...
Návštěvník Kamil
Odesláno

Koukám na ně, svrbí mne dlaně ... (hele, verš)

Připadají mi nevýrazný, nijaký. Já vím, je to klasika, ale to byly ty moje GO taky, jenže naživo celkem zklamání.
Odesláno (upraveno)

Panove, mrknete sem: http://aukro.cz/luxu...1502746184.html Jsou to Omegy PO? Co je to za "edici"? DIC nakoupi par kousku s cistym cifrem, osazi je kameny, ologuje a hura na trh? Nebo je to jen doplnek pro top-managery od DIC??? Petr

DIC je rádoby šperkařská firma, zabývající se prodejem šperků a investičních diamantů formou MLM. Měl jsem s nima co dočinění, nikdy bych si už od nich nekoupil ani rohlík :sad01_anim: Hodinky, které jsem od nich měl byly kupodivu narozdíl od šperků kvalitní. Je v tom ETA a nějaké šutry na ciferníku. Pro DIC je podle jejcih slov vyrábí nějaká firma ve Švajcu. Hodinky nabízeli za 110k, pokud jim člověk vlezl do toho jejich letadla, musel nakoupit zboží v hodnotě 110k, stálo ho to ale jen neuvěřitelných 80k :speak_cool: Takže to akorát bylo na hodinky, které se mi tenkrát, když jsem s chronomagořením začínal, zalíbily. To byl taky jediný důvod, proč jsem s nimi přišel do kontaktu. Dodnes toho lituji. Hodinky jsem po roce prodal za 24k tady na foru. Objektivně bych si na kvalitu hodinek nemohl stěžovat. Slovy profesionálních zlatníků, jejich šperky a další výrobky jsou laciné šunty, bylo to zlato a diamanty, ale nevalné kvality. Kamarád od nich koupil nějaký investiční šutr a ve finále zjistil, že je vše trošku jinak a že prodělal kalhoty... To byl jen nástřel, dále je nechci probírat, ale tak už víš co to je ;) Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

Panove, mrknete sem: http://aukro.cz/luxusni-hodinky-s-diamanty-d-i-c-diamond-time-i1502746184.html Jsou to Omegy PO? Co je to za "edici"? DIC nakoupi par kousku s cistym cifrem, osazi je kameny, ologuje a hura na trh? Nebo je to jen doplnek pro top-managery od DIC??? Petr

Po obsáhlé a trefné volfdově odpovědi si tedy ještě dovolím odpovědět na Tvou první otázku. NEJSOU TO OMEGY!

Odesláno

DIC je rádoby šperkařská firma, zabývající se prodejem šperků a investičních diamantů formou MLM. Měl jsem s nima co dočinění, nikdy bych si už od nich nekoupil ani rohlík :sad01_anim: Hodinky, které jsem od nich měl byly kupodivu narozdíl od šperků kvalitní. Je v tom ETA a nějaké šutry na ciferníku. Pro DIC je podle jejcih slov vyrábí nějaká firma ve Švajcu. Hodinky nabízeli za 110k, pokud jim člověk vlezl do toho jejich letadla, musel nakoupit zboží v hodnotě 110k, stálo ho to ale jen neuvěřitelných 80k :speak_cool: Takže to akorát bylo na hodinky, které se mi tenkrát, když jsem s chronomagořením začínal, zalíbily. To byl taky jediný důvod, proč jsem s nimi přišel do kontaktu. Dodnes toho lituji. Hodinky jsem po roce prodal za 24k tady na foru. Objektivně bych si na kvalitu hodinek nemohl stěžovat. Slovy profesionálních zlatníků, jejich šperky a další výrobky jsou laciné šunty, bylo to zlato a diamanty, ale nevalné kvality. Kamarád od nich koupil nějaký investiční šutr a ve finále zjistil, že je vše trošku jinak a že prodělal kalhoty... To byl jen nástřel, dále je nechci probírat, ale tak už víš co to je ;)

To jsem ani nevěděl tyhle věci, zajímavé info jsem našel TADY. No, vidím, že člověk se má držet svého kopyta a dělat to, čemu rozumí....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...