Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

:) Přece si někdo nepořídí takovou tuctovou masovku. Spočítej si tu obrovskou pravděpodobnost, kolik lidí je má taky na ruce. :)

Bene, bene, to je samozřejmě na hodinkách to nejdůležitější.

Jinak:

http://cgi.ebay.com/Arnold-and-Son-White-E...1QQcmdZViewItem

Jsou sice poměrně jednoduché, nezajímavé, mají jakýsi inhouse kalibr, 7denní rezervu chodu, dokonalé zpracování a má je v ČR na ruce prakticky každý...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Thesisi, ty Alpiny, co máš v podpisu, jsou tvoje?!? Vypadaj super, i když chronografy moc nemusi, tak proto se ptam ... B)

Ne, nejsou, chtěl jsem jen v podpisu něco mít, dostalo se mně důsledného upozornění, že to mohou být jen a jen hodinky a protože se mi líbí zrovna asi jako Tobě, tak jsem je tam šoupnul, ale raději je dám zase pryč. Popravdě řečeno, za ty prachy co za ně chtějí bych je ani nemusel, já jsem spíš na Eternu :wub: .

Byly to tyhle, Alpina Startimer Chronograph, ref.č. AL-725LWB4R16B

al-725lwb4r16b540.jpg

Odkaz ke komentáři

Krabicka na skladovani remenu. Ebay.

K Official Time jen male upozorneni, jsou to tak trochu podvodnici. Pisou, ze jsou v UK ale ve skutecnosti jsou v HK :-). Koupil jsem od nich watchwinder. Coz o to docela dobrej, ale a) drahe postovne (neuvedeno na ebay v plne vysi), B) clo. Dost jsem se s nima hadal, tak mi to clo nejak kompenzovali.

Upraveno uživatelem dknespl
Odkaz ke komentáři

Pro Eternisty a nejen pro ne, na ebay Eterna Monterey, Quartz od URI-1 (http://cgi.ebay.de/Eterna-Monterey-Taucheruhr-Stahl-aktuelles-Modell_W0QQitemZ230276742371QQihZ013QQcategoryZ55099QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem). Od URIho jsem v minulosti jedny Eterny bral a v pohode. Ty Montereye jsou moc prijemne diversky (200 M), safir, pekny nerez tah, perfektni zapinani, sroubovaci korunka, jedine quartzky co pravidelne nosim. Beru je do bazenu a i jinak na sport a mohu vrele doporucit, pokud nekdo shani sportovni hodinky i na koupani a neohrnuje se nad quartzkami. Zatim jsou za 250 EUR, sel bych tak do 400,- , coz by porad byla jeste velice vyhodna koupe myslim.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...