Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Fuj!

A nejsou to náhodou repliky (fejky)

které se daji klasicky koupit do pětky? Bacha na to.

to neděláš dobře s tím odkazem :suicide_anim: na ty fejky Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Muzete mi jako novackovi sdelit, jak jste zjistili, ze jsou to fejky? Psal jsem si s tim borcem, psal ze jsou 4 roky stary, takze ta cena mi nepripadne ujeta. Diky moc.

Odesláno

Jo, taky jsem si to myslel. Ale je to chyba percepce, doupravím to aby to bylo pochopitelné. Kamil by se měl naučit udělat poznámku, když nějaký příspěvek edituje :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nebo vidím blbě?

Ano, vidíš blbě.

Kamil by se měl naučit udělat poznámku, když nějaký příspěvek edituje :)

Kamil se nebude učit dělat poznámku. Je to snad jasné z posloupnosti příspěvků i následných citací.

A moderátor Jay Doll by se měl naučit pořádně číst a taky řešit případná nedorozumění v moderátorské sekci.

Odesláno

Rozdíl mezi zlatým a pozlaceným pouzdrem je asi takový jako mezi vodou a vodkou ..... :cheers:

Omluva, myslel jsem zlatou barvu, né drahý kov :rolleyes:

Odesláno

"omluva za vložení odkazu na fejky, v dobrém úmyslu jsem chtěl zabránit nákupu techto zde nabízenýc orisek -dle me fejkovych" uznávám ma chyba a porušení pravidel.

Pokud jsem zabránil nákupu techto fejku v domění nakupujiciho že jsou to originály ty 3 bananove dny mi za to staly.

Odesláno

"omluva za vložení odkazu na fejky, v dobrém úmyslu jsem chtěl zabránit nákupu techto zde nabízenýc orisek -dle me fejkovych" uznávám ma chyba a porušení pravidel.

Pokud jsem zabránil nákupu techto fejku v domění nakupujiciho že jsou to originály ty 3 bananove dny mi za to staly.

No,jelikož ten odkaz byl hned smazán,tak určitě nepomohl.Jinak je dobře,že uznáváš svoji chybu.Většina,co dostane ban,dojde hned nadávat a urážet.Radši si ještě projdi pravidla,ať pak není zase pozdě.Jinak vítej na fóruPosted Image

Odesláno

Jsem netušil, že Citizen začínal kopírováním ostatních - "Rada" včetně kotvičky Citizen Eagle

ad RADO - Seiko i další japonské značky ho v r. 70/80 kopírovaly tak, že pomalu ty pouzdra, rafičky ap. jdou použít jako ND. Ale NIKDY se nekopírovala kotvička. Toto bude imho vintážní "fejk"/skládačka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...