vraby Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Fuj! A nejsou to náhodou repliky (fejky) které se daji klasicky koupit do pětky? Bacha na to. to neděláš dobře s tím odkazem na ty fejky Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem vraby
Návštěvník Kamil Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Ban na 3 dny pro lakatose za odkaz na fejky.
Pit Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Muzete mi jako novackovi sdelit, jak jste zjistili, ze jsou to fejky? Psal jsem si s tim borcem, psal ze jsou 4 roky stary, takze ta cena mi nepripadne ujeta. Diky moc.
Marfael Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Ban na 3 dny pro lakatose za odkaz na fejky. Nechci se nikoho zastávat,ale ten odkaz nedal Lakatos,ale Fermuello,ne?Nebo vidím blbě?
Jay Doll Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Jo, taky jsem si to myslel. Ale je to chyba percepce, doupravím to aby to bylo pochopitelné. Kamil by se měl naučit udělat poznámku, když nějaký příspěvek edituje
Tommy_PP Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Nie, admin pravdepodone vymazal odkaz, ktory tu dal lakatos - bol to odkaz na nejaku podivnu stranku len s replikami.
Horhe Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Jsem netušil, že Citizen začínal kopírováním ostatních - "Rada" včetně kotvičky Citizen Eagle Jsem docela rád, že už s náma tyhle hodinky nebudou chodit na srazy Na tu kotvičku jsem taky čučel jak puk.
Marfael Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Tak uz je vse vysvetleno a zaroven se tak fermuellovi oficialne omlouvam a pri navsteve Zlina zvu na jedno tocene:-)
Návštěvník Kamil Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Nebo vidím blbě?Ano, vidíš blbě. Kamil by se měl naučit udělat poznámku, když nějaký příspěvek edituje Kamil se nebude učit dělat poznámku. Je to snad jasné z posloupnosti příspěvků i následných citací. A moderátor Jay Doll by se měl naučit pořádně číst a taky řešit případná nedorozumění v moderátorské sekci.
Bullet Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 BREITLING AVENGER SEAWOLF CHRONO TITAN2008 na tahu za 50k http://aukro.cz/breitling-avenger-seawolf-chrono-titan-i2271440525.html
Tommy_PP Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Hamiltony ake ma napr. sashator a Leviathan za 1000 Eur,- KLIK
ouskavl Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 GIRARD PERREGAUX zlevněné, nevím jestli cena odpovídá, ale ty zlatý bych unosil http://www.nejpanskehodinky.cz/naramkove-hodinky-panske-hodinky-damske-hodinky-panskehodinky-naramkovehodinky/hodinky-girard-perregaux-/
Bert Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 GIRARD PERREGAUX zlevněné, nevím jestli cena odpovídá, ale ty zlatý bych unosil http://www.nejpanskehodinky.cz/naramkove-hodinky-panske-hodinky-damske-hodinky-panskehodinky-naramkovehodinky/hodinky-girard-perregaux-/ Rozdíl mezi zlatým a pozlaceným pouzdrem je asi takový jako mezi vodou a vodkou .....
ouskavl Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Rozdíl mezi zlatým a pozlaceným pouzdrem je asi takový jako mezi vodou a vodkou ..... Omluva, myslel jsem zlatou barvu, né drahý kov
Jakubisko Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Patek Philippe Calatrava 5296G-001 - 14.500 liber, možná výměna.
lakatos Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 "omluva za vložení odkazu na fejky, v dobrém úmyslu jsem chtěl zabránit nákupu techto zde nabízenýc orisek -dle me fejkovych" uznávám ma chyba a porušení pravidel. Pokud jsem zabránil nákupu techto fejku v domění nakupujiciho že jsou to originály ty 3 bananove dny mi za to staly.
quaero Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 A to kde prosim ty Orisky? http://sperky-hodinky-bizuterie.sbazar.cz/oris-f1-olomouc-o7554044.html
Marfael Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 "omluva za vložení odkazu na fejky, v dobrém úmyslu jsem chtěl zabránit nákupu techto zde nabízenýc orisek -dle me fejkovych" uznávám ma chyba a porušení pravidel. Pokud jsem zabránil nákupu techto fejku v domění nakupujiciho že jsou to originály ty 3 bananove dny mi za to staly. No,jelikož ten odkaz byl hned smazán,tak určitě nepomohl.Jinak je dobře,že uznáváš svoji chybu.Většina,co dostane ban,dojde hned nadávat a urážet.Radši si ještě projdi pravidla,ať pak není zase pozdě.Jinak vítej na fóru
Rs. Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Jsem netušil, že Citizen začínal kopírováním ostatních - "Rada" včetně kotvičky Citizen Eagle ad RADO - Seiko i další japonské značky ho v r. 70/80 kopírovaly tak, že pomalu ty pouzdra, rafičky ap. jdou použít jako ND. Ale NIKDY se nekopírovala kotvička. Toto bude imho vintážní "fejk"/skládačka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se