Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim, fake? :)

Proboha, a tohle má, nebo v budoucnu bude mít, volební právo.

Modi, pls, smažte mu ten fejkovej odkaz.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

....no ja by som fake rozlišit pokial je v dobrej kvalite ani nevedel,to asi tie hodinky človek fakt musi detailne poznat......ale hodili by sa mi tie remienky pasuju na Suma :-)

Odesláno

To bych rád věděl, co se jim stalo, že se muselo měnit celé pouzdro.

Německou ocel může zničit snad jen Ruskej tank.;-)

Odesláno (upraveno)

Ale hodinky si přeci nekupujeme kvůli tomu, že ..."to de" jak píšeš ve svém příspěvku. Mimochodem, podle mne to nejde.

Jakože to je drahý? Mně přijdou nový ML s 2892 a rezervou chodu pod 25 se všim všudy jako solidní kup. Ty bys je možná uměl levnějc, ale spousta lidí tady třeba ne..

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Jakože to je drahý? Mně přijdou nový ML s 2892 a rezervou chodu pod 25 se všim všudy jako solidní kup. Ty bys je možná uměl levnějc, ale spousta lidí tady třeba ne..

Promiň, vyjádřil jsem se nejasně. Nikdy bych si zkrátka nekoupil hodinky, které ve mně evokují pocit: de to .... K ceně jsem se nevyjadřoval. Svou poznámkou: to nejde .... jsem reagoval na to, že jsou IMHO hnusný.

Odesláno

Jotak:)

Nó, u mě taky ještě nepřekročily tu pomyslnou cenovou hranici, za kterou bych byl ochoten akceptovat jejich vzhled.. nicméně, naživo úplně špatný taky nejsou a pokud někdo chce hranatý hodinky, cena je to slušná.

Odesláno

Můžete mi poradit, který český e-shop má ve své nabídce skladem velký sortiment značky SEIKO? Většinou narazíte na e-shop kde skladem není vůbec nic a nevíte jestli vám ty hodinky po objednání vůbec někdy dorazí. Máte zkušenosti s kvalitním e-shopem? Když ne český, tak alespoň Německo. Díky za radu. Pavel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...