Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co je to prosim te za rok, podle cifru to jsou tak 85 a mladsi ne, to jsem snad jeste nevidel tak vyraznej tropical u tak relativne mladejch hodinek

Trefils to presne, maji byt 85
Odesláno

Ta bulova taky kopirovala kde koho koukam ...

Existujú "urban legend" o Gérald Genta ako tvorcovi dizajnu Royal Oak a jeho vzťahu k Bulove ako aj AP.

Odesláno

Ako pise Scifi, je to len urban legend a vymysel predajcov. Udajne GG pracoval isty cas pre bulovu, ale tento konkretny dizajn vznikol pre AP, a teda ho Bulova len prasprosto okopirovala.. tak ako aj ine dizajny vid ich kopie rolexov napr. 

Odesláno

Tak co - jsou originály? 

Já jsem přesvědčen, že to je šméčko!!! 

Da wir schon bei anderen Auktionshäusern sehr viel Zeit und auch Geld (gegenseitiges entgegen fahren zu einem Treffpunkt)

bei "Abholung der Ware" investiert haben, wo Käufer nicht erschienen sind, sehen wir leider von dieser Möglichkeit ab.
An dieser Stelle wird um Ihr Verständnis gebeten. 

Der Versand erfolgt über Wertgutkurier.de

Dort ist der Versand bis zu 50.000? versichert

Jelikož jsme už u jiných aukcí vyčerpali hodně času a peněz ( cestování naproti ) při osobním převzetí, když se kupec neukázal, tuto možnost nenabízíme.
Zaslání je skrz Wertgutkurier.de

No a když tam mrknete, tak je to podle mě šme jak hovado...( málem jsem takhle koupil v 18 Hodnu Civic z Anglie, stránky shipping společnosti vypadaly o dost lépe )
Odesláno

Jo nevidím sebemenší náznak fejku, prodávající má sice 100% ale vzhledem k tomu, že se nikdo do toho nežene, osobní předání není, tak kdoví, co přijde v balíku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...