Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A Jomashop( USA ) jsou ty hodinky 100% originál ?

a ten druhý levný e-shop www.ashford.com to je taky v USA ?

Je to 100 % originál ? A jsou hodinky nové někde jsem tu četl že někomu je poslali mírně použité.

Odesláno

Jo, jsou to originály a hodinky jsou nový. Ashford taky. Akorát počítej s tim, že záruku na ně máš zase jenom u toho prodejce, protože to posílaj bez orazítkovanýho záručáku.

Odesláno

Ashford , Jomashop jsou tam teď nějaké slevy jen jsem chtěl ty jsou tam pořád ? Nebo jenom někdy a různě to mění nebo jsou pořád na stejné hodinky .

Odesláno

Co je to za značku Momo Design na Gemnation jsou hezké sportovní hodinky za 199 usd ta značka Momo Design to je něco jako casio Seiko citizen ?

Návštěvník Mitak
Odesláno

Této značce se radši vyhni. V podstatě je to no name čína se strojkama různých subdodavatelů. "Vyrábějí" nebo spíš nechávají si vyrábět helmy na motorku, oblečení, hodinky, sluneční brýle, tenisky,... no radši se s touto značkou nezaplétat a vše ze jmenovaného si koupit od firmy, která se snaží dělat jen jednu věc, ale pořádně.

Odesláno
  V 1. 12. 2016 v 8:21, Henry7 napsal:

Co je to za značku Momo Design na Gemnation jsou hezké sportovní hodinky za 199 usd ta značka Momo Design to je něco jako casio Seiko citizen ?

Srovnáváš nesrovnatelné a Casio za litr je o několik tříd před nimi...

Odesláno

Pokud chceš něco koupit, kup dnes, takové slevy tak často nejsou, u Asforda mají myslím týdenní akce, ale jen na zlomek hodinek, které každý týden obměňují, ale taky to asi jen točí dokola.

Odesláno

Jomashop jde urcite i pres paypal, vyzkouseno v pulce listopadu. Ashford jakbysmet akorat tam jsem nakonec paypalem neplatil, protoze mi to nechtelo vzit slevovej kupon. Ale jinak to jde tez. Vyzkouseno minuly tyden

Odesláno

Pravda jomashop paypal jde, ashford jen pro US zakazniky, karty berou oba.

V 2. 12. 2016 v 3:41, AndyAaron napsal:

Jomashop jde urcite i pres paypal, vyzkouseno v pulce listopadu. Ashford jakbysmet akorat tam jsem nakonec paypalem neplatil, protoze mi to nechtelo vzit slevovej kupon. Ale jinak to jde tez. Vyzkouseno minuly tyden

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...