chose Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Ty hodinky jsou naprosto v pořádku včetně dýnka. Seamaster dýnko je i na Speedy MarkII http://www.chronomaddox.com/SeM_on_SpM.html Díky za informativní link ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Narazil jsem na tyhle dle mého názoru pekný explorery V2 (ETA 2836-2) s GMT odkaz na prodejcuv shop zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Narazil jsem na tyhle dle mého názoru pekný explorery V2 (ETA 2836-2) s GMT odkaz na prodejcuv shop zde Co k tomu říct, snad jedině povedený originálni design, možná snad trochu inspirovanej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Co k tomu říct, snad jedině povedený originálni design, možná snad trochu inspirovanej . Ale za půl než tady cokoliv jinýho s timhle kalibrem , jinak nic ve zlym, ale kolik "diverek" se neinspirovalo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Ale za půl než tady cokoliv jinýho s timhle kalibrem , jinak nic ve zlym, ale kolik "diverek" se neinspirovalo ... To je takova MM mezi divers hodinkama, 260 USD mi prijde za "takto inspirovane" hodinky hodne a strojek to nezachrani.. To uz bych si misto dvou "Exploreru" koupil radsi jedny s turbem co ma prodejce v nabidce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 To je takova MM mezi divers hodinkama, 260 USD mi prijde za "takto inspirovane" hodinky hodne a strojek to nezachrani.. To uz bych si misto dvou "Exploreru" koupil radsi jedny s turbem co ma prodejce v nabidce Nedivil bych se, kdyby ti místo noname Rolex dorazil Fake Rolex..já mám takhle doma 19mm noname tah s logem Rolex, kupovaný na Ebay :-) za 60 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Ale za půl než tady cokoliv jinýho s timhle kalibrem , jinak nic ve zlym, ale kolik "diverek" se neinspirovalo ... Tak jinak, je to sprostá kopie do posledního detailu, jen tam chybí logo , na ruku bych to nevzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Ale za půl než tady cokoliv jinýho s timhle kalibrem , jinak nic ve zlym, ale kolik "diverek" se neinspirovalo ... ty si děláš prdel, dyť tam chybí jen logo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 ty si děláš prdel, dyť tam chybí jen logo No hádat se tu nebudu , proti gustu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Tak jinak, je to sprostá kopie do posledního detailu, jen tam chybí logo , na ruku bych to nevzal. O tom z čeho jsou odvozený asi neni pochyb , ale myslim že je po krámech mnohem víc podobnějších hodinek a za víc peněz, viz jedny Steinharty v chronoshopu. Tyhle maj alespoň úplně jinou lunetu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 O tom z čeho jsou odvozený asi neni pochyb , ale myslim že je po krámech mnohem víc podobnějších hodinek a za víc peněz, viz jedny Steinharty v chronoshopu. Tyhle maj alespoň úplně jinou lunetu ... Podobnejsi uz nejsou skoro ani Marina Militare To zase chce aspon trosku soudnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 O tom z čeho jsou odvozený asi neni pochyb , ale myslim že je po krámech mnohem víc podobnějších hodinek a za víc peněz, viz jedny Steinharty v chronoshopu. Tyhle maj alespoň úplně jinou lunetu ... S těma Steinhart máš naprostou pravdu a to se tady ještě od téhle firmy vymýšlí limitka. S lunetou pravdu nemáš, na originálech je stejná. Viz tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Ty Steinharty rozhodne svoji cestou nejdou, ale maji aspon trosku jinak vyresene pouzdro u korunky, jinou korunku, tah a nezvetsujici lupu Ty "Rolexy" jsou krome loga opajcovany uplne.. pouzdro, dynko, cifernik, tah.. Ale takovejch hodinek je tu vic, jen za 260 USD mi to proste prislo nejaky drahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 S těma Steinhart máš naprostou pravdu a to se tady ještě od téhle firmy vymýšlí limitka. S lunetou pravdu nemáš, na originálech je stejná. Viz tady. Mno tak to se omlouvám. Přiznám se, že jsem tak nějak netušil, že nějaký rolex explorer jsou. Celou dobu jsem konfrontoval hodinky se submarinerama a proto mi to přišlo přehnaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 Tak hodinky na nejake machrovanie to nie su ale zase by som ich uplne neodsudzoval.... ako zaklad pre nejaku prestavbu by nemuseli byt spatne. Urvat lupu, + cifernicek a rucky z MKII a nasadene na NATO strape by z toho boli celkom chutne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 Prim Spartak na aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 Prim Spartak na aukru. Spartaky s výrobním číslem na dýnku, které je skoro 2 miliony (přesně ty číslice nepřečtu). To je humorná aukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 NOS Zenithy na ebay - http://cgi.ebay.com/NOS-Vintage-Zenith-El-...1QQcmdZViewItem - 3750 USD nebo best offer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Spartaky s výrobním číslem na dýnku, které je skoro 2 miliony (přesně ty číslice nepřečtu). To je humorná aukce. Vidis, to jsem nevedel, asi zacnu cist vlakno o primu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Spartaky s výrobním číslem na dýnku, které je skoro 2 miliony (přesně ty číslice nepřečtu). To je humorná aukce. Stejně mám dojem, že tam patří úplně jiný tvar dýnka. A nápis PRIM Czechoslovakia na kalibru Spartaků??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se