Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Ale za půl než tady cokoliv jinýho s timhle kalibrem :), jinak nic ve zlym, ale kolik "diverek" se neinspirovalo :thumbsup_anim: ...

To je takova MM mezi divers hodinkama, 260 USD mi prijde za "takto inspirovane" hodinky hodne a strojek to nezachrani.. :crying_anim02:

To uz bych si misto dvou "Exploreru" koupil radsi jedny s turbem co ma prodejce v nabidce ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je takova MM mezi divers hodinkama, 260 USD mi prijde za "takto inspirovane" hodinky hodne a strojek to nezachrani.. :crying_anim02:

To uz bych si misto dvou "Exploreru" koupil radsi jedny s turbem co ma prodejce v nabidce ;)

Nedivil bych se, kdyby ti místo noname Rolex dorazil Fake Rolex..já mám takhle doma 19mm noname tah s logem Rolex, kupovaný na Ebay :-) za 60 USD

Odkaz ke komentáři

Tak jinak, je to sprostá kopie do posledního detailu, jen tam chybí logo :(, na ruku bych to nevzal.

O tom z čeho jsou odvozený asi neni pochyb :), ale myslim že je po krámech mnohem víc podobnějších hodinek a za víc peněz, viz jedny Steinharty v chronoshopu. Tyhle maj alespoň úplně jinou lunetu ...

Odkaz ke komentáři

O tom z čeho jsou odvozený asi neni pochyb :), ale myslim že je po krámech mnohem víc podobnějších hodinek a za víc peněz, viz jedny Steinharty v chronoshopu. Tyhle maj alespoň úplně jinou lunetu ...

Podobnejsi uz nejsou skoro ani Marina Militare ;) To zase chce aspon trosku soudnosti ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
O tom z čeho jsou odvozený asi neni pochyb :) , ale myslim že je po krámech mnohem víc podobnějších hodinek a za víc peněz, viz jedny Steinharty v chronoshopu. Tyhle maj alespoň úplně jinou lunetu ...

S těma Steinhart máš naprostou pravdu a to se tady ještě od téhle firmy vymýšlí limitka. :thumbsdown_anim:

ocean-1-black.jpg

S lunetou pravdu nemáš, na originálech je stejná. Viz tady.

Odkaz ke komentáři

Ty Steinharty rozhodne svoji cestou nejdou, ale maji aspon trosku jinak vyresene pouzdro u korunky, jinou korunku, tah a nezvetsujici lupu :lol2: Ty "Rolexy" jsou krome loga opajcovany uplne.. pouzdro, dynko, cifernik, tah.. Ale takovejch hodinek je tu vic, jen za 260 USD mi to proste prislo nejaky drahy ;)

Odkaz ke komentáři

S těma Steinhart máš naprostou pravdu a to se tady ještě od téhle firmy vymýšlí limitka. :thumbsdown_anim:

ocean-1-black.jpg

S lunetou pravdu nemáš, na originálech je stejná. Viz tady.

Mno tak to se omlouvám. Přiznám se, že jsem tak nějak netušil, že nějaký rolex explorer jsou. Celou dobu jsem konfrontoval hodinky se submarinerama a proto mi to přišlo přehnaný...

:suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak hodinky na nejake machrovanie to nie su ale zase by som ich uplne neodsudzoval.... ako zaklad pre nejaku prestavbu by nemuseli byt spatne. Urvat lupu, + cifernicek a rucky z MKII a nasadene na NATO strape by z toho boli celkom chutne hodinky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Spartaky s výrobním číslem na dýnku, které je skoro 2 miliony (přesně ty číslice nepřečtu). To je humorná aukce.

Stejně mám dojem, že tam patří úplně jiný tvar dýnka. A nápis PRIM Czechoslovakia na kalibru Spartaků???

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...