Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Nechtělo se mi, ale nakonec si dovolím vložit vlastní postřehy na ty Avengery. Upozorňuji ovšem, že to je mé subjektivní hodnocení a za vaše případné nákupy odpovědědnost rozhodně neponesu. 😉

Byl jsem se na ně podívat 2x a za sebe si dovolím tvrdit, že stav je hezký nošený. Mají vlasecnice, ale naživo vypadají mnohem lépe, než na těch fotkách. Tah, bez toho dodatečného prodloužení ve spone, je na ruku max. cca 18.5cm. To prodloužení spony patrně nebude originální, ale nevypadá to s ním nějak blbě, nebo divně (můj názor). Ciferník na slunci vypadá jako modrý, asi díky antireflexní vrstvě, která je parádní. 

Byly v rezervaci několikrát, ale jsem myslím jediný ze zájemců, který je viděl osobně. Ostatní jen internet. Pokud o nich někdo uvažuje, tak se na ně jeďte podívat. Popravdě, kdybych zrovna neřešil nutné jiné výdaje, tak je už mám dávno doma. 😃

20240506_114120.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díval jsem se teď víc na fotky od Petra a celou dobu si říkám, co se mi tam nezdá. Ale přijde mi ta luneta taková ožužaná, rekl bych že budou minimálně jednou leštěné, a pak tím pádem platí, to co tady psal Krutor, asi budou lepší volby. Jedny tu nedávno prodaval Jeronimo, myslím že nakonec šly kolem 65. Asi budu čekat dal a případně číhat ještě na nové 39 gmt tudory

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, Maro napsal:

Díval jsem se teď víc na fotky od Petra a celou dobu si říkám, co se mi tam nezdá. Ale přijde mi ta luneta taková ožužaná, rekl bych že budou minimálně jednou leštěné, a pak tím pádem platí, to co tady psal Krutor, asi budou lepší volby. Jedny tu nedávno prodaval Jeronimo, myslím že nakonec šly kolem 65. Asi budu čekat dal a případně číhat ještě na nové 39 gmt tudory

Mam je ja, oproti tem na fotkach jsou v luxusnim stavu, no, jsou proste od Jary 😀. Asi bych je ale vymenil za vetsi Avengery. Mam velkou pracku, normalne nosim big PO a SDDS… tohle je na hrane.. tak nevim 🤷🏼‍♂️

IMG_2024-05-11-145557.jpeg

IMG_2024-05-11-145621.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, Murphy97 napsal:

Mam je ja, oproti tem na fotkach jsou v luxusnim stavu, no, jsou proste od Jary 😀. Asi bych je ale vymenil za vetsi Avengery. Mam velkou pracku, normalne nosim big PO a SDDS… tohle je na hrane.. tak nevim 🤷🏼‍♂️

IMG_2024-05-11-145557.jpeg

IMG_2024-05-11-145621.jpeg

Jsou krásný Martine,ale měnit je?Mysli na tu výšku, je to o hubu.

Odkaz ke komentáři

@Murphy97 Gratuluji! Taky myslím, že byly parádní. Kdyby jsi je časem pouštěl dál, tak dej vědět. 😉 Dva dny sedím u hodinkovnice a přemýšlím co na narychlo prodat, tak už budu mít alespoň klidnější spaní. 😄

Odkaz ke komentáři

Zaujímavé zľavy na wow.sk - Longines, Mido, Rado, Certina. Veľa z toho už je (pomerne pochopiteľne vypredané), ale stále niečo zostáva. Trochu nepraktické, že pre to aby bolo vidieť zľavu musí človek pridať produkt do košíka (viď foto-screenshot pre ilustráciu), ale nie je to neprekonateľné, heh. Možno sa to bude niekomu hodiť, snáď to tu ešte nie je.

Screenshot_2024-05-15-14-04-19-861_com.facebook.katana.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...