geometr Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Myslím, že se takhle předbíhaly vždycky. To je něco málo přes 0,4 s za den, jestli dobře od oka počítám. Zase se ale pohodlně nastavujou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Myslím, že se takhle předbíhaly vždycky. To je něco málo přes 0,4 s za den, jestli dobře od oka počítám. Zase se ale pohodlně nastavujou :-)To jo, nastavení je otázka pár sekund a je klid zase, na chvíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 To já to nenastavuju skoro vůbec. Na všech digitálkách mám nastavený hodinový signál. Teprve až když mi to vyhrává jak orchestr jdu a provedu synchronizaci v přesném čase. Nebo se o to alespoň pokouším.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 No to je výborný. Já mám s hodinovým signálem jen tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Synek bude mít radost, za chvíli má narozky. Když jsem je kdysi dostal já, byly v blistru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Tak už je mám taky objednane Sranda digošky za 2 kila, ale těším se na ně jak maléj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Tak už je mám taky objednane Sranda digošky za 2 kila, ale těším se na ně jak maléj Odkud jsi objednával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Tady: http://www.ebay.com/itm/Casio-F91W-1D-Digital-Watch-Brand-New-100-Authentic-NM-/161490340511?hash=item2599930a9f:g:TDwAAOSwQjZXP2BY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Tak už je mám taky objednane Sranda digošky za 2 kila, ale těším se na ně jak maléj Teď, jaks je viděl v tý krabičce, viď? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Já chci taky krabičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 (upraveno) Teď, jaks je viděl v tý krabičce, viď? :-) Jo! No o balení mi až tak nejde. Krabička, ale super jako darek idealka. Ať se klukovi líbí. Upraveno 6. května 2017 uživatelem number.beast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Tak to mě z výše uvedené adresy došly sice úplně nové i s visačkou a návodem, taky za nějakých dvěstě jen v igelitovém sáčku v bublinkové fólii a obálce. Z popisu jsem nějak vytušil že jsou bez obalu kvůli ceně za přepravu a zboží.Teď mě napadlo, jestli se nakonec ty krabky nebrakují za účelem prodeje s daleko dražšími kousky od casia v podobě fejků v origo obale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Tak bude dlouhý řemínek, kluk to bude zapínat na předposlední dírku, zkusil jsem mu moje. Takže asi uříznout co? Nepředpokládám, že by se dal koupit nějakej podobnej řemínek dětské délky, nebo někdo o něčem víte? Mám ještě 14 dní času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Tak to mě z výše uvedené adresy došly sice úplně nové i s visačkou a návodem, taky za nějakých dvěstě jen v igelitovém sáčku v bublinkové fólii a obálce. Z popisu jsem nějak vytušil že jsou bez obalu kvůli ceně za přepravu a zboží.Teď mě napadlo, jestli se nakonec ty krabky nebrakují za účelem prodeje s daleko dražšími kousky od casia v podobě fejků v origo obale. Ano to je bohužel daň za ?FREE SHIPPING? geometr: Já bych to zkusil šikovně zkrátit, řeminek bych nechal původní ten k tem digoškam patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Taky bych ho zktátil. Až mu ruk povyroste, koupíš nové. A nejspíš už i jiné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 A taky mi za necelých dvěstě přišly je v sáčku v bublinkové obálce. Krabičku jsem nedostal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Tak to zkrátím. Až mu ruka povyroste, jestli je bude ještě mít, objednám novej, na svý jsem ho dokupoval taky a když budou dorasovaný, tak celý nový. V bublinkách, krabku už mám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 (upraveno) Nebo si F91 nech a klukovi kup W59 - mají ideálně krátký řemínek, akorát na dětskou ruku. Upraveno 7. května 2017 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Jsou to prostě tooly. Včera jsme spolu pokáceli strom dneska jsme dávali do kupy zimáka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Super! Odkud máš tu zlatou verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se