Frostie Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Zdravím prosím vás vedeli by ste mi poradiť náhradný remienok pre tieto legendy? Originál už je na ceste do neba a drží už len silou vôle skúšal som hľadať na nete ale akosi som v tejto sfére ľavý ak by bol niekto ochotný a hodil po mne nejaký názov kľúčové slovo alebo odkaz bol by som nesmierne rád Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkF91W watch strap. Ale připrav se na to, že s dopravou to může být stejně drahé, jako celé nové hodinky. Nebo cokoli s roztečí 18, vč. nato strapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olegunar Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Tak i já ze sebe udělal pro USA potenciálně rizikovou osobu. A když už, tak už. Pořídil jsem je rovnou mladýmu, kterej má aktuálně 5 měsíců. Neuvěřitelný kolik radosti může pramenit z tak málo peněz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 (upraveno) Tak i já ze sebe udělal pro USA potenciálně rizikovou osobu. A když už, tak už. Pořídil jsem je rovnou mladýmu, kterej má aktuálně 5 měsíců. Neuvěřitelný kolik radosti může pramenit z tak málo peněz :-)Napr. v Koscomu ho bud budou mit skladem nebo ho objednaji. Nebo za 90 Kč tady: https://www.hodinky.inshop.cz/reminek-na-hodinky-casio-f-105-91-94-w-85-0097.html Upraveno 12. ledna 2019 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Hurá do terénu Synek ty svoje skoro nesundá z ruky, meje se s nima i spí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 F-91 NEW EDITION ??? ...... amazon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Nebo třeba: https://www.ebay.co.uk/itm/Casio-F-91wm-2aef-Unisex-Watch-Blue-One-Size/323574686356?var=512596920193&epid=19015492749&hash=item4b568de294:m:m8zs1w_-q0jkwBcOSI5woFw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Mám ty svoje moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Nevíte někdo jaký je rozdíl mezi F - 91W 1YER a 1YEF?Ani na fotkách a videích jsem nenašel rozdíl. Objednal jsem 1YER což dle netu jsou ty pravé ládinovky. Dnes přišly 1YEF (Timestore). Nevadí mi to, hodinky jsou skvělé jen by mne zajímalo v čem se ty dvě verze liší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 (upraveno) V těch posledních číslicích máš zakódováno leccos. Jsou to různé verze a jak který typ tam má: barva sklíčka, celková barva, místo výroby atd. Upraveno 23. srpna 2019 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Porovnával jsem to a přišly mi na pohled stejné YER má možná sytější černou barvu pouzdra.Ty moje jsou China. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 China už jsou dneska asi všechny. Myslel jsem, že Japan jsou značené jen padělky a že se takhle laciné v Japonsku nikdy nedělaly a před nedávnem jsem narazil doma mezi vraky na jedny Made in Japan. Možná se dělaly ještě i jinde, ale dneska to už bude pravděpodobně všechno China. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Myslím že někdo tu měl snad malajské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Myslím že někdo tu měl snad malajské.Já jsem měl i thajské. Takže zatím vím o: Jpn, Malajsie, China, Filipíny a Thajsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 "zlaťáky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 IMG_20190823_224951451~2.jpgNo prosím, tak ještě přidáme Koreu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mever1ck Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 (upraveno) Objedal jsem si vcera modry z nemeckyho amazonu za nejakych 248,- a ted tu slintam nad tema zlatyma asi budu potrebovat jeste jedny. Myslel jsem si ze jsem je mel jako dite ale pri prochazeni fotek ruznych modelu jsem zjistil ze jsem mel F-94Whttps://www.youtube.com/watch?v=G0AwNDzLQO0 .Myslim ze az priste pojedu navstivit mamu musim tam prohledat svoje stare supliky jestli je nenajdu a jestli bude stacit vymenit baterie. Upraveno 5. září 2019 uživatelem mever1ck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mever1ck Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Omlouvám se za OT ale F-94W asi nemají samostatné vlákno.Našel jsem je! Moje první digitálky! A vypadají že se mnou prošly peklem Stáří odhaduju na 25 let. Vypadají že by snad po výměně baterie moli fungovat. CR2016 doma nemám tak ji zítra zkusím někde koupit. Má někdo tip kde koupit origo řemínek aby nestál jako celé hodinky? Ten se totiž rozpadl na mazlavý prach Viz foto. Plánuju si je nechat vedle nových F-91W i s tím poškrábaným pouzdrem, aspoň mají historii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Vypadá, že je stejný jako na F-91W, tak by to měl být tento: https://www.hodinky.inshop.cz/reminek-na-hodinky-casio-f-91-1371.html . Akorát by chtělo jim napsat, že mají obrázek špatně, aby pak přišel ten správný. Na obrázku je pásek na W-59... Má někdo tip kde koupit origo řemínek aby nestál jako celé hodinky? Ten se totiž rozpadl na mazlavý prach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mever1ck Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 (upraveno) Vypadá, že je stejný jako na F-91W, tak by to měl být tento: https://www.hodinky.inshop.cz/reminek-na-hodinky-casio-f-91-1371.html . Akorát by chtělo jim napsat, že mají obrázek špatně, aby pak přišel ten správný. Na obrázku je pásek na W-59...Myslím že to nebude on a mají ho tam prostě jako náhradu, správně je asi řemínek 1371 neboli 71604002 https://www.adanito.cz/zbozi/plastovy-reminek-casio-f-91-1371-casio-71604002/na tom hodinky.inshop u něj mají ale zase jinou fotku Začínám zvažovat NATO. Všiml jsem si na tom svém pásku že ještě nemá zespoda ty šipky, nevíte od kterého roku se to dělá? Pomohlo by mi to určit stáří. Upraveno 6. září 2019 uživatelem mever1ck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se