Potkan Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Docela povedeny 44mm vintage se 7750... ZDROJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 ...skoda, ze ten cifer nie je jednofarebny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 No úplně se mi racetimery nelíbí. Sice jsou ve stylu vintage hodinek, ale tyto barevné kombinace mě neoslovují. Ten vykousnutý detail na subcifrech je prostě divnej. Tak trochu mi to přijde jak vintage Citizen s lunetou z Autavií Ale jinak Stainhartum držím palce a mám je relativně rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 titanové swissmade chrona s valžukem za 23? Štajny je prostě čáryfuk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 V modrém provedení mě připomínají TH, ale docela se mě líběj ( a ta cena je fakt pěkná). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 titanové swissmade chrona s valžukem za 23? Štajny je prostě čáryfuk! Na nekterych tech fotkach vypadaji opravdu rajcovne. Stain umi prodat fotkama a tady nevim, jestli jsou fakt tak IMHO pekny, nebo je to jen fotkama. Nejaky foto skladovyho kusu nemate/ bude? Nebo je nekdo kupte a napostujte sem user foto Posráno Tapatalkem z ostružiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 (upraveno) U jednofarebnýho cifru, ten nápad s výřezy fungovat nebude. Pan architekt se vybarvil. Jen dobře, že to není v hranatým pouzdru. To by to tady asi pěkně žhnulo. Jinak je vidět, že to pana Steinharta moc baví a jako příznivec jeho hodinek, mu držím palce....skoda, ze ten cifer nie je jednofarebny Upraveno 7. června 2013 uživatelem GSIA79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Tak jsem je nasádlil i k nám na web - viděl jsem je v reálu v úterý, pár blbých fotek tady: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Ty teda jsou, v té modré s oranžovými detaily, mám z nich pocit jako by zkřížili Monaca a Speedmastery, každopádně jsou moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 (upraveno) Kde asi brali inspiraciu?<br /><br /><br /> Upraveno 7. června 2013 uživatelem strong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 Hodinky jako takové pěkné. Ale nechápu šroubovací tlačítka a přitom vodotěsnost skvělých 5ATM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 Kde asi brali inspiraciu?<br />Věčné téma- inspirace možná (kdo se ale dnes neinspiruje něčím předešlým), podobnost ale dosti rozdílná!Každopádně za mě palec nahoru- hnědá a modrá verze mě oslovuje, moc se mi líbí broušený vzhled ciferníku, sice těch 5ATM není žádný šlágr (stejně by mě zajímalo proč do všech hodinek této racing řady rvou tak malou vodotěsnost), ale zrovna v tomto modelu by mi to asi nevadilo, šroubovací korunka asi trochu na efekt...za ty prachy ale opravdu povedený počin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Já ten steinhart úplně nechápu - vypracují se k docela slušným vlastním kouskům, a pak se shoděj takovou zjevnou napodobeninou výrazného dizajnu konkurence. Jakoby fakt chtěli zůstat hodinkami pro pákistánské gastarbeitry v dubaji, už to tak bude, jejich volba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Chce to iny remen - racingovy s otvormi. Potom to bude uno-nuno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pan J. Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 Hodinky jako takové pěkné. Ale nechápu šroubovací tlačítka a přitom vodotěsnost skvělých 5ATM.naopak, škoda "jen" těch 5ATM : ( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 Na promo fotkách dobrý. Real foto už působí trochu nudně. Steinhart jsem nikdy moc nemiloval a to se asi jen tak nezmění. Navíc ta vodotěsnost je teda "něco" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrH Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 naprosto souhlasim, ten cifr mel byt jednobarevny;-) Dost jsem je sledoval a kdyz vysly tak mne trochu zklamaly:-( Zvlast po tom co mne ohromily GT Chrono.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 na nato strapu budou vypadat luxusne (jako ty tudory:)) ale jako spravný vintage by to nemely byt 44mm ale spis 38mm, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 38mm Steinhart? Neblazni, Stainy jsou pro poradny chlapy spis se divim, ze neudelali i 47mm verzi Mne osobne tam trochu vadi ty oranzovy linky, pusobi trochu rusive, jinak modry jsou ale paradni a titan taky super volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Kurna, bejt pan Steinhart, tak ihned beru jako sefdesignera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se