t2 Odesláno 26. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna (upraveno) Pokus o další konverzi. Hodinky v původní verzi jsem koupil za 400 Kč za účelem pokusu. Polarizační filtr vyšel moc hezky, display krásně kontrastní. Na fotce je původní negativní focený s oknem za zády, takže je tam to nejlepší, co z něj jde vymáčknout. Pozitiv je focený už za soumraku, horší kontrast, ve skutečnosti je to mnohem lepší. Luneta je taková hodně rustikální. Vzal jsem ji na hovado akrylovými fixy . Nic pro jemnostpány, tohle jsou hodinky do skal. Červená tečka je symbolika lezecké tematiky (červená tečka se malovala na skály v jedné oblasti v německu, pokud byla cesta přelezena ve stylu "Rot punkt") Nová samostatná černá luneta je nesmyslně drahá, proto jsem se rozhodl nabarvit tu původní. Asi tomu dám ještě opravný pokus..) Bezel prozatímní, dám tam pak celý černý, je na cestě. Upraveno 27. ledna uživatelem Variant86 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna GW-M5610U-1ER na hadře... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TauCeti Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna asi najlepšie štvorce 5000G-1… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Kdyby někdo ještě sháněl DW 5000R, tak tady jsou skladem... https://www.chronoshop.cz/casio-g-shock-origin-revival-dw-5000r-1aer 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Tak, game over. To bylo rychlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Jsem vytáhnul GS-1400 z roku 2010. Vlastně to byla docela pestrá řada. Od roku 2005, kdy to asi začalo modelem GS-1000, solár pouze s Japonským rádiem. Přes všechny další variace (GS-1100, 1150, 1200, 1300) až po tyhle 1400 se solárem multiband rádiem. Které byly poslední. A to ještě měly všechny stejné tělo a řemen společný se všemi variacemi modelu GS-300, který ale byl ana-digi. Poteší nejenom masivní ocelové tělo, ale i šroubovací dýnko a v posledních modelech vlastně všechny tehdy nejmodernější technologie. A nebyly zbytečně obří. Jediné, co jim chybí, je osvětlení. Na druhou stranu jsou i v horších světelných podmínkách stále dobře čitelné. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna ty DW5000R jsou limitovaná edice? jsem myslel, že to bude běžně dostupný model jako třeba GW5000. tak to nic, víc se po nich pídit nebudu, i když by bylo hezké zařadit je do své kolekce. zůstanu u klasiky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Po víc jak roce hodinkového útlumu jsem neodolal nabídce @actionman1a pořídil ocelový Géčka. 2 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TauCeti Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 4 hodinami, lub napsal: ty DW5000R jsou limitovaná edice? jsem myslel, že to bude běžně dostupný model jako třeba GW5000. tak to nic, víc se po nich pídit nebudu, i když by bylo hezké zařadit je do své kolekce. zůstanu u klasiky.. 5000R nie sú limitka, normálny production model, len je teraz veľký dopyt po nich a príde mi že Casio ich dáva von v celkom malom počte kusov… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Zachvíli se budeme zapisovat na pořadník jak u Rolexu… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Asi inspirace u Omegy se Snoopy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna (upraveno) Mod Upraveno 30. ledna uživatelem Variant86 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Monochrome 2k MUD ️️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února (upraveno) Ještě to stíhám: Dopol: Upraveno 3. února uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Zasloužily by trochu péče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno úterý v 09:19 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:19 Ten Ečkovej bezel jim sedne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se