kaktusář Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února tak jsem si dneska zkusil tydlety a nevím proč, nepřipadaj mi až tak obří a úplně se mi zalíbily... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února << Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 6900 + Beastmaker + maglajz = domácí trénink na nemocenské Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února gumka z gw 7900 celkem pasuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února na ledě, ale jinak na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února On 2/10/2025 at 5:57 PM, kaktusář said: tak jsem si dneska zkusil tydlety a nevím proč, nepřipadaj mi až tak obří a úplně se mi zalíbily... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou v poho, já se k nim teda vrátil oklikou jsou trochu kompaktnější než předchozí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Sláva nazdar výletu Hlásím se z Mníšku pod Brdy, dneska tady bylo veselo, lokální masopust, zimní atmosféra na ledě, hokej, a záchranné hasičské tůly s sebou, kdyby něco. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Vypadá to, že asi dorazí další kousky... https://www.hodinky-koscom.cz/casio-g-shock-origin-revival-dw-5000r-1aer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února opět kožka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února nj, chybí tady vlákno g-shocky na kůži mně tyhle pokusy nedávají moc smysl, u casií neexperimentuju a nechávám origo. naopak výše umístěné DW5600THC byly na nato hadru, ale dokoupil jsem origo gumoplast řemínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února este ze ten remen je cierny, a az tak nevidno tu hruzu:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Nezbývá než souhlasit s předchozími příspěvky; tluče se to jak stylem, tak materiály. Navázat na (často výrazně barevné) plasťáky s takto komplikovanou geometrií a záměrně atypickým upevněním řemínku je z hlediska čistého designu téměř nemožné. Některým střídmějším modelům s klasickým upevněním řemínků mohou nylonové/plátěné/kožené alternativy slušet, ale drtivá většina G-Shocků k nim, bohužel, nepatří... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února vona se mi potí ruka z gumy no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 5 hodinami, lub napsal: nj, chybí tady vlákno g-shocky na kůži tojo chybí mám svrbění ho založit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února jsem měl zase svrbění na nějaký géčka ..no, nejsou to sice 5000R, jenom 5600RL, ale radost veliká. můj nejoblíbenější modul a k tomu nejikoničtější vzhled, za mě dokonalé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se