jendazhor Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 1 hodinou, kaktusář napsal: tojo chybí mám svrbění ho založit A co rovnou vlákno "g-shock tuning"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února ale mistře, takové vlákno tady máme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 1 hodinou, lub napsal: ale mistře, takové vlákno tady máme Nebesa a já to přehlédl! Možná proto, že je to tam už 10 let let mrtvý. Asi bychom to tam měli trochu nakopnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 1 hodinou, lub napsal: ale mistře, takové vlákno tady máme super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února dneska jsem nacpal řemínek z GW M5610U-1ER na DW 9052-1V je to velice pohodlné (sklíčko jako obvykle umatlané) a esteticky se mi to líbí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Chůze lesem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Komu se nelení, tomu se oranžový #222 Dneska solární pochod s ratolestmi od zámečku Nižbor kolem Berounky. Za cestu mi to dobylo všechny akumulátory Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února V 20. 2. 2025 v 17:46, lub napsal: ale mistře, takové vlákno tady máme Jsem dnes to mrtvé bastlířské tuningové vlákno chtěl trochu oživit, ale pak mi došlo, že do mého kosmetického salonu o víkendu nepřišly G-shocky, ale jen "obyčejná" Casia. Tak jsem můj domácí výtvor hodil normálka sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února a už jsou zase doma, pořídil jsem si je teprve podruhé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Tak jsem se zase hezky zabavil na 35 minut. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno pátek v 11:52 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:52 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno pátek v 12:08 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:08 Pěknej kousek, taky jsem po nich koukal. Vadí mi, že se snadno poškrábou. Ano vím, že jsou to géčka, ale i tak. Nebudou ty barevné (zelená, modrá) méně náchylné k poškrábání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno pátek v 12:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:13 Díky. Jiné varianty mají jen odlišnou barvu cifru a musím říct, že sklo (byť minerál) je oproti pouzdra bez škrábanců. Jsem ale rád že mám na ruce konečně univerzály pro své aktivity. Doplňuje to i lumi na indexech, což u levnějších 2100 nebývá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno pátek v 14:41 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:41 Jsou pěkný a trochu škrábanců jim bude slušet... však to jsou géčka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno sobota v 20:27 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:27 Nádraží ve Svojšíně, to budou asi ty nové Pateky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno neděle v 12:52 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:52 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno neděle v 13:03 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:03 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno pondělí v 18:55 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:55 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se