salámek Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Včera, dnes a zítra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
t2 Odesláno 15. dubna Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lub Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 18. dubna Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Toblin Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lub Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Toblin Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna (upraveno) G-9000 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. dubna uživatelem Toblin 3
t2 Odesláno 25. dubna Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
... Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna V 21. 4. 2026 v 8:16, lub napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nějaký čas už po nich pokukuji, zvažuji i negativní displej (který by opticky hodinky zmenšil) - nezkoušeli jste ho někdo? Tedy ne že by AE-1500WH nebyly stále mým nejoblíbenějším/nejuniverzálnějším kouskem (postrádám u nich jen možnost vypnutí zvuku při stisknutí tlačítek), ale znáte to... Takže ocením každý psychologicky sofistikovaný argument, proč GD-010 odolat!!!
lub Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna odolávat člověk musí pořád něčemu, v rámci plastových digi můžeš občas podlehnout . oproti 1500 mají širší, takový uklidňující font. ale nutno přiznat, že mají trochu slabší pípák. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
... Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna "Slabší pípák" - takový antimacho argument by mohl zabrat! Ale to by tak nevadilo (stejně bych ho měl většinou vypnutý), spíše mě zaráží nižší kontrast fontů - v tom je levnější model lepší, a celkově mi i přijde přehlednější. Shlédl jsem nějaká videa GD-010 s negativním displejem, a dojmy 50/50. A do toho v podvědomí slále hlodá ta želatinová bábovka GA-V01... Já mám pocit, že s vyššími jarními teplotami z casioplastů emanují jakési psychotropní látky, které nás ovlivňují k závislosti a dalším nákupům! A jaký je osud CasioBlobu - hrdě ho venčíš, nebo cudně s dalšími latexovými proprietami ve spodním šupleti ukrýváš? Abych jen neplkal, tak dnešní s GBD-200: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lub Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna kontrast displeje taky neni zrovna tou nejsilnější stránkou gd010, ale to je z drobných nedokonalostí, snad až na timer bez opakování, snad všechno . blob si zalezl do prodejního vlákna a už měsíce tam odpočívá. co si budem, jsou příliš unikátní na to, abych je nosil.
... Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Ha, tak to děkuji za klíčovou informaci - opakovaný odpočet používám každodenně. U toho CasioBlobu škoda, že ses neodvázal k housátkové variantě (želé se v té době ještě nedělalo, pokud se nepletu) - - to bych ti od něj s radostí odpomohl. Takto jsem si "černocha" dal do záložek, zkusím shlédnout pár videí, a třeba se časem klesající křivka nabídky protne s rostoucí mírou mimozemského nutkání... I když funebrácká barevnost mých aktivních kousků o výraznější barevný akcent vyloženě žadoní... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 28. dubna Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
... Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Opásán modelem pro zvláštní příležitosti vyrážím do výdejny nových přírůstků... 3
... Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Tak jsem si cestou vyzkoušel v Koscomu CasioBlob ve žlutozeleném želé provedení, a bohužel je na mých 17,5 cm moc velký. Mají tam i vystavené epesní žabáky; ty jsem raději nezkoušel - jak se říká: nedráždi žábu holou rukou! Pak jsem si došel pro nový přírůstek GA-B001-4AER: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pro útlejší ruce velikost tak akorát, decentní je i jejich tloušťka. AE-1500WH GA-B001 GBD-200 GA-2300 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V porovnání s GBD-200 se mi líbí, že neodstávájí od ruky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zatím to vypadá na spokojenost s letním/prázdninovým červeným modelem, dokonce ve mně hlodá pokušení zrekvírovat i průhlednou "terminátor" verzi. Zvláštní, že jsem tady na ně nenarazil - nepřijdou mi nijak "ulítlé" či přímo "nenositelné", naopak černá varianta je dost decentní:
lub Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna dobrý. po ga-b001 jsem taky vícekrát koukal (samo, že černé), tvarově ok, zajímavá je ta předkožka v jednom kuse řemínkem, ale anadigi géček mám už víc, než bych chtěl. ale taky mě zaráží, že nejsou asi tak populární, jak by si zasloužily. z hlediska praktičnosti mi z levných anadigi přijdou nejlepší ty ga-001, mají i použitelnou lumi, super čitelný displej, funkce a vůbec .
... Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna (upraveno) Máš na mysli nejspíše GA-010 (nebo GA-B010 s BT, krokoměrem a solárem)? Já na AD modely pohlížím zásadně jen jako na ručičkové (s výjimečně využívanými dalšími údaji), jakže bych upřednostníl spíše GBA-950-1AER s negativním displejem pro celkově lepší přehlednost. Pokud bych chtěl intenzivně používat stopky, odpočet apod., tak pak výhradně na digi modelu, kde ručičky nepřekáží a konstrukčně nevnucují rozdělení plochy na malé displeje. Prostě AD modely jsou, dle mého, jen designová záležitost, kde forma znásilňuje funkce (pokud by měly tedy být využívané, a ne jen pro ten design či pocit, že je tam mám). (To je ostatně i důvod, proč pro intenzivní používání mám nejraději AE-1500WH.) U GA-B001 je lumi nic moc, ale podsvícení boční LEDkou jde krásně využít (stejně, jako např. u GA-2300) jako nouzovou baterku. Takže by se mi velmi líbil nějaký model (nebo jen řemínek jako volitelné příslušenství) s vlastní LEDkou, baterkou a vypínačem (ne spínačem). Upraveno 30. dubna uživatelem ...
lub Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna jasné, myslel jsem ga010. letmo po sobě kontroluji a vždy mi něco unikne. verzi b010 jsem měl v plánu, ale ona je menší než 010, byť to vypadá úplně stejně. a s tím je spojený malinký i font na displeji asi jako na gba950, tak jsem kvůli krokoměru vzal ws-b1000. on ten displej na ga010 (a ga700) je jeden z nejlepších v rámci casio, samozřejmě myslím pozitivní. ciferník má dokonce 2 ledky, takže taky slušně osviti místnost v noci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
... Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Když já na náramkové hodinky (pro mě, upřímně, po naprostou většinu času nepotřebné) pohlížím hlavně jako na objekt zájmu z hlediska průmyslového designu, kde promyšlené funkce by měly vyústit ve vytříbený design! Takže rafičky z principu překáží nad displeji (které musí být menší/s menšími fonty/méně údaji) a celkově ho tříští; třeba u zmíněných GA-010 mé oko derou rozličná/nesladěná zarámování displejů, špičaté rafičky neladící k hranatým indexům, které mají tři!!! různé velikosti/šířky, takže mezi nimi jsou 8x3 a 4x4 minutové indexy... Nebo u digi varianty GD-010 mi strašně vadí font označení dnů v týdnu. Hlavně obecně preferuji "méně je více". Já jsem v tomto děsný nimral...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se