Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

tak barvu jsem kdysi chtel kupovat a nebyla to snad takova palka.

hele, nepsals onehda ze tyhle hodky taky ocekavas..? podle jednoznacna anadigi volba v lowend g..

Už je mám, vyfotím příležitostně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, je čas se s mými kráskami rozloučit. Plánuji koupit nové modely B100D, ale abych mohl přispívat do sekce prodeje, potřebuji alespoň 50 příspěvků, i přes to, že jsem registrovaný rok a půl, ale nechci zbytečně spamovat tak riskuji, že mě za to někdo blokne. Byly by vaše za 7500,-. Pokud je prodám, koupím B100D a budu sem s radostí přispívat fotkami dále. Ale už ne těmito W110D, ale novými bestiemi.

post-45825-0-00483600-1515595792_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

S takovouhle tady ty hodinky ale fakt neprodáš. Porušuješ pravidla. Nabídky patří do sekce Prodej. Tohle fórum je tu především kvůli výměně zkušeností. Takže: Děl se o zkušenosti, foť, raď ostatním. 50 příspěvků masbíráš snadno a navíc třeba i někomu pomůžeš nebo potěšíš pěknou fotkou. 

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

S takovouhle tady ty hodinky ale fakt neprodáš. Porušuješ pravidla. Nabídky patří do sekce Prodej. Tohle fórum je tu především kvůli výměně zkušeností. Takže: Děl se o zkušenosti, foť, raď ostatním. 50 příspěvků masbíráš snadno a navíc třeba i někomu pomůžeš nebo potěšíš pěknou fotkou. 

Líp bych to nenapsal (slušně teda).

Odkaz ke komentáři

Lost vikings a jak jsou ty 3,5" popsané přes šablonku.  :clap: Jó to byly časy. Warcraft 2 na dvacet disket, nedej bože, že jedna nejela. Jinak devět tisíc třístovky mé nejoblíbenější.
Devitilitry a Seb to zabořil.

post-35901-0-74523100-1515674902_thumb.jpg

Upraveno uživatelem gaPPak
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...