travex Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Denně synchronizován, tak je to správné, tak to má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 tak barvu jsem kdysi chtel kupovat a nebyla to snad takova palka.hele, nepsals onehda ze tyhle hodky taky ocekavas..? podle jednoznacna anadigi volba v lowend g..Už je mám, vyfotím příležitostně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Pánové, je čas se s mými kráskami rozloučit. Plánuji koupit nové modely B100D, ale abych mohl přispívat do sekce prodeje, potřebuji alespoň 50 příspěvků, i přes to, že jsem registrovaný rok a půl, ale nechci zbytečně spamovat tak riskuji, že mě za to někdo blokne. Byly by vaše za 7500,-. Pokud je prodám, koupím B100D a budu sem s radostí přispívat fotkami dále. Ale už ne těmito W110D, ale novými bestiemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) S takovouhle tady ty hodinky ale fakt neprodáš. Porušuješ pravidla. Nabídky patří do sekce Prodej. Tohle fórum je tu především kvůli výměně zkušeností. Takže: Děl se o zkušenosti, foť, raď ostatním. 50 příspěvků masbíráš snadno a navíc třeba i někomu pomůžeš nebo potěšíš pěknou fotkou. Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Sháněl jsem opravdu levné přehledné tooly :-) Za 973 Kč z Alzy to myslím nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Jej, omlouvám se za offtopic, nedošlo mi že to nejsou G-shocky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 S takovouhle tady ty hodinky ale fakt neprodáš. Porušuješ pravidla. Nabídky patří do sekce Prodej. Tohle fórum je tu především kvůli výměně zkušeností. Takže: Děl se o zkušenosti, foť, raď ostatním. 50 příspěvků masbíráš snadno a navíc třeba i někomu pomůžeš nebo potěšíš pěknou fotkou. Líp bych to nenapsal (slušně teda). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Devět tisíc třístovky - tzv.Blaťáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 (upraveno) Lost vikings a jak jsou ty 3,5" popsané přes šablonku. Jó to byly časy. Warcraft 2 na dvacet disket, nedej bože, že jedna nejela. Jinak devět tisíc třístovky mé nejoblíbenější.Devitilitry a Seb to zabořil. Upraveno 11. ledna 2018 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Klucí..nějak mě s těmi Gčky začínáte zlobit... pár hodinek mám..ale G zatím nee..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 (upraveno) Tu fotku jsem nazval odpíchnutý Rittberger. No je teda úplně stejná, jako ty předchozí Upraveno 11. ledna 2018 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 na ruce už ne,ale jsou pořád moje nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Návrat ke kořenům, aneb po snad 6 letech jsem si pořídil zase géčka, a to nezvykle obřích rozměrů, ale vypadá to, že si zvyknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Velké G...tak ať dělají Velkou radost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Tohle jsem jel vyfotit 44 kiláků: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 A vzal jsi je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Tyhle už mám dávno. Včera jsem jen sedl do auta a jel. Po vyfocení jsem jel zase domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Furt ty samý a furt mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 ...a budou bavit pořád?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Řekl bych, že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se