Harwey Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Dnes do korun :-)tam je pekne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Po delší době na kole sám, už jsem skoro zapomněl, jaká je to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Když jde do tuhého, tak jedině s G-shocky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Už je mám taky Oproti DW 5600 jsou mnohem pohodlnější a taky vypadají lépe Zatím spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Pohodlnější? V čem? Že by to dělalo to dýnko... A mně se zrovna víc líbily DW 5600, to byl jedinej důvod, proč jsem se rozhodl mezi těmito dvěma modely, žádný rozumný důvody v tom nebyly. Každopádně ať Ti dlouho a dobře slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Dalsnibba Norge. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2018 Dalsnibba Norge.Pěkná Gčka.. pěkné fotky. Užívej si dovči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2018 Postuj sem este vela foto:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2018 Pohodlnější? V čem? Že by to dělalo to dýnko... A mně se zrovna víc líbily DW 5600, to byl jedinej důvod, proč jsem se rozhodl mezi těmito dvěma modely, žádný rozumný důvody v tom nebyly. Každopádně ať Ti dlouho a dobře slouží!Určitě to dělá to dýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2018 (upraveno) Pohodlnější? V čem? Že by to dělalo to dýnko... A mně se zrovna víc líbily DW 5600, to byl jedinej důvod, proč jsem se rozhodl mezi těmito dvěma modely, žádný rozumný důvody v tom nebyly. Každopádně ať Ti dlouho a dobře slouží! Už je mám taky Oproti DW 5600 jsou mnohem pohodlnější a taky vypadají lépe Zatím spokojenost GW-M5610 oproti DW-5600 má trochu menší lug2lug rozmer (porovnanie: http://i.imgur.com/c7O0EMw.jpg). Asi preto GW-M5610 sedí lepšie na menšej ruke. Upraveno 21. července 2018 uživatelem tico1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Pilotky by pásly víc, ale to neva :-) Rampa McKvak dnes opět ve vzduchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 GW-5000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Dakujem chalani, za ostatnych 20 rokov tu prej nebolo take pocasie ako teraz ,az na Preikestolene kde nam trochu sprchlo Predposledna foto su lepenaky na Preikestolene a posledna je bez hodiniek, pretoze som uz aj zabudol fotit si hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Tak sem taky jednu hodím. Moje MTG-S1000D v limitované verzi s černo-červeným cifrem. Obrovský, ale překvapivě pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Atom & Bagr - synci, děláte chutě s těma plnotučnýma ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se