Jarda55 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Dneska na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Na procházce před obědem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Já mám vánoce už dneska. Po více než měsíci se mi sesynchronizovaly géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Škoda,že nesvítí sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 (upraveno) Dneska svoje první Géčka které jsem dostal k vánocům v roce ´92 :DW 5700Přeji všem digi nadšencům hezké vánoce. Upraveno 24. prosince 2014 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 ...takze kluci,konecne jsem se rozhoupal a po delsim rozhodovani jsem do toho take vletel a mam prvni kus G-ecek,....jsem nadseny a jelikoz tech modelu co se mi libi je hodne,.........videl bych to postupne na nejakou mensi kolekci :-))) ....G-Shock Maharishi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Pěkný Davide,gratuluji .Tereňáka a zbraně již máš,tak Ti ještě zbývá k nim pořiďit vojenský mundúr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Drsné kousky - jak to máš s čitelností ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 (upraveno) ....kdepak,mundůru netřeba,.....zas tak mne to nebere :-)..........ale ty Géčka jsou fak super,měl jsem obavy z té velikosti,ale jsou tak lehké,že sedí perfektně na ruce a vůbec o nich nevím. ....někde jsem tady četl o horší čitelnosti inverzních displayů,ale mně se líbyly modely,na které by se klasický display stejně nehodil,....display tady na těch Maharishi je dobře čitelný,....je modrý a silně modře podsvícený,té horší čitelnosti jsem si při výběru všiml u zelených displayů se zeleným podsvícením ....každopádně je mezi funkcemi automatické osvícení displaye při náhledu na čas a to večer samozřejmě využívám,......je to prima hračka :-) Upraveno 27. prosince 2014 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Dneska Rangemany a k tomu v mundůru - ten ale není vidět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Řekl bych, že příroda ti ošklivě pocuchala hýčkanou tlakovou křivku....Já jsem dnes v jednu chvíli měl 2, slovy pouhé dvě tečky. Když se mi to před léty stalo u Protreků, málem jsem je šel reklamovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 No proč myslíš, že jsem to přepnul na zobrazení dne v týdnu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Dnes jdu s compadres na výlet - čepice, rukavice, lihoviny, Victorinox a GW-9430 s sebou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak hlavně abys měl zkalibrováno!!! Správný muž nevyjíždí bez ochrany.... teda pardon... bez kalibrace. Já po ranní kontrole hlásím, že mám zkalibrováno a tlaková křivka je souvislá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 No je fakt, že jsem se zkalibroval pořádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 ....nový rok jsem zahájil s G-éčkama na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Tak první den v roce. To si zasluhuje géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Já také zahajuji nový rok s novými Géčky GA-100 Stealth... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Dneska nějak lítá tlak, raději zůstanu doma u vínečka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Tak se mi líbí, že jsem musel blejsknout mobilem ještě jednu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se