siwi Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Taky jsem dneska ty svoje zapíchl do sněhu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Pěknej modýlek Siwi. To je nějaká uloženka? Tuhle fajnovou barvu jsem totiž úplně minul.. Dnes zas outdooooorově. Mimochodem nositelnost 'krtka' je úžasná i na moji útlé pacičce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Pěknej modýlek Siwi. To je nějaká uloženka? Tuhle fajnovou barvu jsem totiž úplně minul.. Dnes zas outdooooorově. Mimochodem nositelnost 'krtka' je úžasná i na moji útlé pacičce. Kdepak uloženka. Horká novinka z minulého roku. Pořád je v obchodech k mání, nic jsi nepromeškal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Dnes černo černé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 slnko nikde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Čtverce v kovu, bejby:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Čtverce v kovu, bejby:-)Mal som ich v plaste, ale táto verzia je drahšia až o 50 euri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Co to plácáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Mal som ich v plaste, ale táto verzia je drahšia až o 50 euri 50 euro? tak to asi ne ale musíš přidat vice ček. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 No tak minimálne 150 euri stoja, veď moje plastové stáli 130 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 E?z nejakeho lacneho kraja si;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 nachmittag in Troppau? Soláry si žádají sluníčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 No přidej k těm tvým tak 400 :-) No tak minimálne 150 euri stoja, veď moje plastové stáli 130 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Mal som ich v plaste, ale táto verzia je drahšia až o 50 euri No ja to bral jako ironii k pousmani, tak u mne ok , pousmal sem se. (pro sichr tam myslim dal smile)A ted koukam, ze to rozebirate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 taky taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Kovový napodobeniny G-Shocků si může koupit jen opravdový fanda. Dyť to postrádá smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 to se ti moc nepovedlo, ale dávám ti bod za snahu ..... za deset bodů dostaneš cukříček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Kovový napodobeniny G-Shocků si může koupit jen opravdový fanda. Dyť to postrádá smysl.jsi si jist, že jsi tu ve správném vlákně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se