Rampa McKvak Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Vzhůru do oblak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Jedny Géčka dnes ne na ruce, ale v ruce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Pohoda jazz po pár kilácích. Kdyby měly GPS nepotřeboval bych už nic jinyho. Takhle bude další akvizice bohuzel u Garminu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Tohle dilema jsem řešil už mnohokrát, zkusil jsem snad 10 modelů Garminů, Fitbitů, Xiaomiů, Apple wočů, ale prostě ta jistota, že když se mi po desátém kilásku udělá blbě a můźu si zavolat pomoc mě zatím drží u scénáře founu v kapse, možná až se rozjedou ty e-simky. Mám ale všechno jablečné a výdrž jejich hodinek je zatím dost tristní :-) Tudíž já aktuálně kocoury, ajfoun+airpody a jede se :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Jj. Mě hrozně lakaj nový modely forerunner 245 a další. Telefon nosím pro jistotu taky, jen bych chtěl vidět nějaký ty sportovní super cypoviny jako tep, vomax... Ale trochu jsi mne nahlodal, že se na to jako vykašlu a koupím 5610 bb po kterých už léta silham. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Ale tak zas to si to zkus, o tom žádná :-) Garmin má aplikaci moc hezkou a mraky různých údajů. Já pořád osciluju mezi smart a nesmart obdobím, kdybych ale měl říct jednu věc, tak je to vzhled. Jasně je to hodně individuální, ale AW jsou hnusnej kvádřík co vydrží jeden den a člověk v saku s Fenixama na ruce to taky není ono. Na druhou stranu na sport ti to může být jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Taky mně štve, že to člověk musí hledat u Garminů atd...nedávno jsem to zrovna řešil.Už dělají géčka se step trackerem, tak snad toho bude víc do budoucna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Díky za pokec, člověku to tak nějak otevře další možnosti k utrácení peněz za blbiny .. & geckum zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Na vylete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Pěkná Babetta 207..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Bieloby na vzduchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Kovofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Dnes dorazil tuning od člena, blue positive za mě pozitivní :-) Jen nechápu proč při té strašlivé ceně za originální bezel nemohou přibalit ty čtyři minišroubky/piny :-D přendavání chce trochu cviku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Hroznej den. Jako by nestačilo, že jsem bez práce. Zase mi nějakej koko7 naboural moje zaparkovaný auto. Bohužel na jiným konci než minule. Tak aspoň ten kus ledu na ruce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Na vylete. K tý Babetě by se hodily spíš Primky. Ale jina dobrý Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Taky jsem o tom uvazoval, ale radsi jsem vzal neco odolnejsiho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Vyrážíme ven, upéct krkovici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Přes den v práci GS od Seika, ve volným čase GS od Casia. Víc aktuálně nepotřebuju, až mě to se.e, ale zbytek prostě leží v boxu či winderu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Na dnešný upršaný štvrtok - GX56 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Gsteel ke každé příležitosti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se