Jiří_99 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Presne jak pise quattro, synchronizovaly se. Bud to jde telefonem, nebo si to zaridi samotne hodnky, kdyz maji signal. Abych se priznal, vubec jsem nedumal nad tim, kdy nebo jak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Tie hodinky sú rádiom riadené, a nastala u nich synchonizácia, preto tam svieti to RCVD Presne jak pise quattro, synchronizovaly se. Bud to jde telefonem, nebo si to zaridi samotne hodnky, kdyz maji signal. Abych se priznal, vubec jsem nedumal nad tim, kdy nebo jak..Samozřejmě vím, co to je za hodinky, mám na ruce ty samé.Ale synchronizace mi tam stabilně nesvítí ač ji mam zapnutou.Proto dotaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Jasny, psal jsi ze je mas. Tak treba ti nechytaji signal.. Nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Samozřejmě vím, co to je za hodinky, mám na ruce ty samé.Ale synchronizace mi tam stabilně nesvítí ač ji mam zapnutou.Proto dotaz.Tohle se řešilo v jiném vlákně. U těchto hodinek svítí RCVD jenom chvilku, protože se o synchronizaci pokouší několikrát za den přes BT. Pokud zrovna nejsou spárované s telefonem, symbol RCVD po neúspěšném pokusu zhasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Presne jak pise quattro, synchronizovaly se. Bud to jde telefonem, nebo si to zaridi samotne hodnky, kdyz maji signal. Abych se priznal, vubec jsem nedumal nad tim, kdy nebo jak..To, či je to telefónom, to neviem, keďže neviem, či tieto hodinky takouto možnosťou disponujú, ja len viem, že hodinky, vybavené systémom Multi Band 6, sa synchronizujú každú noc, na 3 pokusy, o druhej, o tretej, a o štvrtej nadránom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Tohle se řešilo v jiném vlákně. U těchto hodinek svítí RCVD jenom chvilku, protože se o synchronizaci pokouší několikrát za den přes BT. Pokud zrovna nejsou spárované s telefonem, symbol RCVD po neúspěšném pokusu zhasne.Super, diky za upresneni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Tohle se řešilo v jiném vlákně. U těchto hodinek svítí RCVD jenom chvilku, protože se o synchronizaci pokouší několikrát za den přes BT. Pokud zrovna nejsou spárované s telefonem, symbol RCVD po neúspěšném pokusu zhasne.a já si říkal, že nějaká změna. Mám rád "plný" displej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Dnesni prirustek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Dnes na zeleno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Dnes jsem je vyzvedl. Radost velika. Hodinky taky velike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Dnes jsem je vyzvedl. Radost velika. Hodinky taky velike Chvíľu som si myslel, že ani nejdú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Chvíľu som si myslel, že ani nejdú Kdepak, to je to slunicko a neg. dysplej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Kdepak, to je to slunicko a neg. dysplej.Áno, a ešte to, že som takmer slepý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Včera bylo ideální počasí na pořádné dobíjení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Dnes jsem je vyzvedl. Radost velika. Hodinky taky velike Pěkné Kingy ... já dnes taky, ale používám je výhradně na tvrdší práci a fit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Pěkné Kingy ... já dnes taky, ale používám je výhradně na tvrdší práci a fit.Tyhle se mi hrozně líbí a taky sem si je chtěl pořídít. Ale mám šílený problém s tím inverzním displejem měl sem je i na ruce a nakonec to i díky tomu vyhráli rangemany. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Jo, tyhle jsou super. Nemít inverzní displej, asi bych je už taky měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Pánové, myslím, že zrovna k těmto hodinkám ten inverz jde, jak k žádným jíným Géčkům. Zvyknul jsem si rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Tak jsem to nemyslel. Jde k nim, to jako né že né a vypadá to dobře. Ale mě osobně se nelíbí ta čitelnost. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 (upraveno) Jasně, čitelnost je fakt ... no o zvyku . Přidám jednu mých bývalek, musel jsem je mít znovu. Upraveno 11. března 2020 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se