quattroRS Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 dnešní hodinkové ?černé? akvizice (-Sakramentsky dobrá kostura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Dnes už zkouším naplno nositelnost a mrzí mě jen dvě věci. Trochu že to nemá řízení rádiem, ale to jsem věděl a beru to. A za druhé trochu víc, že to nemá možnost automatického podsvětlení. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí TapatalkNenech se zmast, maji. Nemam je ted u sebe, ale tusim musis chvilku podrzet prave horni tlacitko a ono se to aktivuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Piplík: parádní fotky !!! Fordik: Počkej, však jsi koupil 56 BB, ty mají automatické podsvícení při náklonu k obličeji a hlavně musí být tma nebo přítmí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Sem lama, už sem si to našel v návodu a maká to. Jen na Rangemanech jdou tlačítka zmáčknout trochu líp a v tom byl problém. Takže díky za nakopnuti že to jde Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Svítí pěkně. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Japonské kombo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Japonské kombo: Priateľu, trošku by som ťa poopravil, že: Japonské legendárne kombo DSC_7042.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Japonské kombo: Velmi dobrý nápad! Fordik - svítí dobře, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 (upraveno) Ale neumím to vyfotit, jako siwi To byly dva tábory přes kalkulačky sharp x casio. A v tý době, kdy jsem ji používal, jsem měl do comba F-91W :-) Upraveno 14. března 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Ale neumím to vyfotit, jako siwi IMG_20200314_102311390.jpg To byly dva tábory přes kalkulačky sharp x casio. A v tý době, kdy jsem ji používal, jsem měl do comba F-91W :-) No vida! Pěkný kombo Ale to jsi teda pěknej mlaďas, jestli jsi tuhle kalkulačku používal. To za mě frčely tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 (upraveno) Tu máme někde v kanclu v šuplíku, to je uplná klasika. Tu EL-5020 jsem měl jako jeden z prvních, koupili jsme ji tehdy s tátou uplně náhodou někde tenkrát za Dětským domem, nebo snad přímo v něm byl nějakej pult s kalkulačkama. Spousta lidí měla stroje typu 508A. Upraveno 14. března 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Pravda. Však ji taky doma opatruju jako oko v hlavě Na běžný používání jsem si právě před týdnem koupil tu, co jsem fotil s hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 (upraveno) Tu 5020 normálně teď nosí synek i do školy, ta normálně furt jede. Kupovali jsme ji tak v roce 1991 nebo 1992.No a na vejšce ve druháku (možná ve třeťáku?) jsme si koupili tuhle:To byl stroj, pořád v tom mám například naprogramovanej program na komplet geodetický výpočty, kterej používá k ukládání bodů (čísel, souřadnic) a měřených hodnot (úhlů, délek) matice. Ovšem tu už teď nikdo nepoužívá, moderní geodetický přístroje tyhle výpočty umí v rámci svých SW. Upraveno 14. března 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Tohle je moc pěknej kousek. Ono těch programovatelných kalkulaček dneska už moc není. Nedávno jsem v nějaký diskusi zaregistroval dotaz, kde a jakou dnes koupit, a vyšlo z toho, že na trhu snad krom Casia nikdo nic podobnýho nenabízí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Svítí báječně, ale na ty kalkulačky tady to nemá Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Japonské kombo v mírné obměně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Japonské kombo v mírné obměně: DSC_7058.jpgŠupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Veľmi pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 (upraveno) Jovani: po těchto jsem se taky díval, ale nelíbila se mi ta odkryta tlačítka.Hlavně ten pásek, ten bych bral víc jak na GX tak na Rangemany. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Upraveno 15. března 2020 uživatelem Fordik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se