exell Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 On 3/29/2021 at 7:15 PM, siwi said: Včera jsem je musel vyhodit ven, aby si chytly signál: To je zajímavé, chtěl jsem se tě zeptat, v jakých zeměpisných délkách pobýváš, ale v profilu vidím Praha, tak to jsme na tom stejně. Moje LCW-M100TSE chytají každou noc signál bez problémů, čím to může být? Máte i ostatní u Gček problém s recepcí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Mě hrozně blbě chytaji GW 5000 a hrozně dobře MTG 9100. Oboje jsou na stejným místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 před 11 minutami, exell napsal: To je zajímavé, chtěl jsem se tě zeptat, v jakých zeměpisných délkách pobýváš, ale v profilu vidím Praha, tak to jsme na tom stejně. Moje LCW-M100TSE chytají každou noc signál bez problémů, čím to může být? Máte i ostatní u Gček problém s recepcí? Jsou to prostě rádiové vlny. když bydlíš v přízemí paneláku v zastavěné oblasti, je to normální. Stačí vyjít na volnější prostranství a signál je na L3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 To je pravda, ale t2 má evidentně zkušenost, co to vyvrací. Já také bydlím v zastavěné oblasti, ačkoliv tedy v předposledním patře. Četl jsem o horších zkušenostech lidí z východu republiky, což by vzhledem k vzdálenosti od Frankfurtu dávalo smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 To předposlední patro je dost zásadní rozdíl. Kdybych u nás vyjel o pár pater výš, taky bych problémy neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 U mě je problém v GW 5000. Ostatní radio kousky šlapou ok. Už si pohrávám s myšlenkou, že koupím 5610 a zkusím prohodit moduly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Na robotu nieje nic lepsie ako g-shock ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 biela sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) Už mi ani nepřijdou tak velký. Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem pavel58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Tak jsem to bez géček nevydržel ani měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Dneska na ruce G-7710C. Oproti 5610 hlasitější budík, ukazují týden v roce (já to potřebuju), dá se nastavit kontrast displeje, mnohem lepší ovládání tlačítky, hodinové upozornění se dá nastavit, že bude upozorňovat od do. Bohužel nejde trvale zapnout rozsvícení displeje pohybem ruky. Celkem opomíjený model a myslím, že je to škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Casio G-Shock GMW 5000G-1 Nejlepší Čtverce všech dob! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 On 4/8/2021 at 8:30 PM, Kristian.nov said: Casio G-Shock GMW 5000G-1 Nejlepší Čtverce všech dob! Jsou super, nejvíc mě na nich baví ten Prince of Persia dial :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Kdo používáte aplikaci G-SHOCK Connected, ta ikona baterie se sluncem v levém horním rohu viz screenshot je pouze informativní (že připojený typ hodinek má solární nabíjení) nebo opravdu ukazuje aktuální nabití baterie? A abych nebyl mimo téma, tak na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 ta ikonka je funkčná škoda ale, že neukazuje stav nabitia v percentách to by sa mi páčilo viac.Cez Tento graficky bar človek moc nevie na ako veľmi je nabitá/vybitá batéria je to taký odhad len. Ale mal som viacero Géčiek na solar (momentálne mám dvojo) a vždy iný udaj nabitia ukazuje ten graficky battery bar takže mám zato že to asi funguje nie je to tam len na okrasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Opravdu to funguje. Zrovna minulý týden jsem kontroloval stav nabití u svých GW B5600, kdy byl indiátr nabití někde na třech čtvrtinách. Ta jsem je vyhdil na půl dne na slunce a rázem byl dolna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 díky vám oběma za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 DW 5000C a GMW 5000G1 Mezi nimi je 35 let historie G-Shock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Stopuju interval mezi GNSS observacema: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 (upraveno) Pěkný rozdil Upraveno 27. dubna 2021 uživatelem Joe75 překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se