Pepino777 Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Tuším že synchronizace 2x za noc je běžný postup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Mam dojem, ze i 3x je bezny , ale pouze v pripade , ze senechytnou na prvni pokus. Delat to znovu v pripade, ze prijaly napoprve neni duvod presny cas za hodinu opet korigovat. Ve 2:00 poprve a pokud neuspech tak... No a jestli po prvnim prijeti doslo pri hrani k nejake uprave lokace tak je mozne, ze to udelaly znovu. Je tak? -asi nekdo dalsi bude vedet lepe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Jo, zkoušel jsem to prohození časových pásem dvěma horními tlačítky. Pak mě napadlo, že jelikož je rozdíl mezi těmi dvěma pásmy 2 hodiny, jestli jsem těch 3:04 neviděl, když jsem měl přehozený pásma, ale to ne, protože ráno jsem zjistil, že v režimu přehozených pásem to vůbec poslední synchronizaci neukazuje. Asi protože to už není standardní režim zobrazení času ve kterém to jediném funguje. Možná to v tomhle režimu ani nesynchronizuje a proto když jsem to přepnul zpět a vyhodnotilo to, že je ještě noc, tak se to synchronizovalo znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Myslím žes koupil dobře, i když jsi chtěl původně jednodušší klasická Géčka. Mám tyto taky, jen s inverzním displayem, líbí se mi víc,...ale jsou hůř čitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Drobná oprava - moje jsou taky starší verze s obráceně psaným datumem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Keď jedné červené frogy sú málo Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Paráda!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 4 hours ago, Jiří Sedlák said: Jo, zkoušel jsem to prohození časových pásem dvěma horními tlačítky. Pak mě napadlo, že jelikož je rozdíl mezi těmi dvěma pásmy 2 hodiny, jestli jsem těch 3:04 neviděl, když jsem měl přehozený pásma, ale to ne, protože ráno jsem zjistil, že v režimu přehozených pásem to vůbec poslední synchronizaci neukazuje. Asi protože to už není standardní režim zobrazení času ve kterém to jediném funguje. Možná to v tomhle režimu ani nesynchronizuje a proto když jsem to přepnul zpět a vyhodnotilo to, že je ještě noc, tak se to synchronizovalo znovu. Sypej sem fotky, tyhle hodinky jsou neskutecne fotogenicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Když já se valím v posteli na kontrolce, by byly všechny stejný. Mám vycházky, ale to jsem si stihl dvakrát dojet pro hodinky a ještě chodím se psem a teď zrovna prší. Tak hned jak bude k vidění zajímavější kompozice než moje postel, něco blejsknu. Teď mám u postele kuřinec a na protější posteli si pejsek okusuje zadek, to asi nikoho nezajímá. Nebo jo? Kdyby jo, tak tady jsou jedny hodinky s kuřincem a slípkama k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Ty tam mas nastaveny 12h rezim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 On 8/26/2023 at 3:43 PM, MIREK98 said: Ahoj Tohle je vyráběný model nebo je to modifikace z dílů z Číny? Odesláno z mého motorola one fusion+ pomocí Tapatalk Ahoj, je to regulerni model, Full Metal „CasiOak“ GM-B2100GD-5AER Modul 5691 Made in Japan. Zadna Cina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 před 17 hodinami, Pepino777 napsal: Ty tam mas nastaveny 12h rezim? Nein, zapnutý stopky, chtěl jsem vidět, co se stane po hodině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 DW 003. DW 002 dostaly baterii a čekají na nové pouzdro a pásek z DW 6900. Btw. Oboje maji timer po vterine 002 bohuzel jen 60 min... Ale zato maji na stopkach nastavitelny "target" v rozsahu 1s-23h, paradni vec, na tu dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Tak dneska synchronizovaný jenom jednou. Ve 3 ráno, protože jsem si s nima nehrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Jde ta synchronizace taky vypnout? By mě zajímalo, jak půjdou přesně bez ní, třeba za 14 dnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 před 2 hodinami, geometr napsal: Jde ta synchronizace taky vypnout? By mě zajímalo, jak půjdou přesně bez ní, třeba za 14 dnů. stejne jako kterykoli jiny digi bez radia. nektery lip a jiny hur. z my zkusenosti spis hur nez prumer. neni nad to, kdyz se obyc kvarcky povedou a jdou vicemene presne i bez radia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 před 4 hodinami, Variant86 napsal: Ale zato maji na stopkach nastavitelny "target" v rozsahu 1s-23h, paradni vec, na tu dobu. Target je super funkce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 před 27 minutami, lub napsal: z my zkusenosti spis hur nez prumer. neni nad to, kdyz se obyc kvarcky povedou a jdou vicemene presne i bez radia. Za mě taky radši přesnější quartz než méně přesný, ale s rádiem. To fakt vyjde výrobně levněji rádio než přesný krystal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Já dnes pětatřicítky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 před 15 hodinami, geometr napsal: Jde ta synchronizace taky vypnout? By mě zajímalo, jak půjdou přesně bez ní, třeba za 14 dnů. Před koupí poslední synchro 4 měsíce nazpět (25.4.) odchylka činila 10s plus. Tedy 2,5s za měsíc plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se