Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Mam dojem, ze i 3x je bezny , ale pouze v pripade , ze senechytnou na prvni pokus.
Delat to znovu v pripade, ze prijaly napoprve neni duvod presny cas za hodinu opet korigovat. Ve 2:00 poprve a pokud neuspech tak...
No a jestli po prvnim prijeti doslo pri hrani k nejake uprave lokace tak je mozne, ze to udelaly znovu.
Je tak? -asi nekdo dalsi bude vedet lepe...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, zkoušel jsem to prohození časových pásem dvěma horními tlačítky. Pak mě napadlo, že jelikož je rozdíl mezi těmi dvěma pásmy 2 hodiny, jestli jsem těch 3:04 neviděl, když jsem měl přehozený pásma, ale to ne, protože ráno jsem zjistil, že v režimu přehozených pásem to vůbec poslední synchronizaci neukazuje. Asi protože to už není standardní režim zobrazení času ve kterém to jediném funguje. Možná to v tomhle režimu ani nesynchronizuje a proto když jsem to přepnul zpět a vyhodnotilo to, že je ještě noc, tak se to synchronizovalo znovu.

Odkaz ke komentáři

4 hours ago, Jiří Sedlák said:

Jo, zkoušel jsem to prohození časových pásem dvěma horními tlačítky. Pak mě napadlo, že jelikož je rozdíl mezi těmi dvěma pásmy 2 hodiny, jestli jsem těch 3:04 neviděl, když jsem měl přehozený pásma, ale to ne, protože ráno jsem zjistil, že v režimu přehozených pásem to vůbec poslední synchronizaci neukazuje. Asi protože to už není standardní režim zobrazení času ve kterém to jediném funguje. Možná to v tomhle režimu ani nesynchronizuje a proto když jsem to přepnul zpět a vyhodnotilo to, že je ještě noc, tak se to synchronizovalo znovu.

Sypej sem fotky, tyhle hodinky jsou neskutecne fotogenicky. 

5610 - kopie.jpg

Odkaz ke komentáři

Když já se valím v posteli na kontrolce, by byly všechny stejný. Mám vycházky, ale to jsem si stihl dvakrát dojet pro hodinky a ještě chodím se psem a teď zrovna prší. Tak hned jak bude k vidění zajímavější kompozice než moje postel, něco blejsknu. Teď mám u postele kuřinec a na protější posteli si pejsek okusuje zadek, to asi nikoho nezajímá. Nebo jo? Kdyby jo, tak tady jsou jedny hodinky s kuřincem a slípkama k tomu.

IMG_20230827_162830.jpg

Odkaz ke komentáři

On 8/26/2023 at 3:43 PM, MIREK98 said:

Ahoj Tohle je vyráběný model nebo je to modifikace z dílů z Číny?

Odesláno z mého motorola one fusion+ pomocí Tapatalk

Ahoj,

je to regulerni model, Full Metal „CasiOak“ GM-B2100GD-5AER

Modul 5691

Made in Japan.

Zadna Cina 🙂

image.png.27ee5c7771962ac3e33bafe54070526a.png

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, geometr napsal:

Jde ta synchronizace taky vypnout? By mě zajímalo, jak půjdou přesně bez ní, třeba za 14 dnů.

stejne jako kterykoli jiny digi bez radia. nektery lip a jiny hur. z my zkusenosti spis hur nez prumer. neni nad to, kdyz se obyc kvarcky povedou a jdou vicemene presne i bez radia.

Odkaz ke komentáři

před 27 minutami, lub napsal:

z my zkusenosti spis hur nez prumer. neni nad to, kdyz se obyc kvarcky povedou a jdou vicemene presne i bez radia.

Za mě taky radši přesnější quartz než méně přesný, ale s rádiem. To fakt vyjde výrobně levněji rádio než přesný krystal?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...