t2 Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Rozhodně nenosit. Náhradní bezel už neseženeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robocop Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Právě proto že nový bezel se už špatně shání bych je nosil dokud jsou v dobré kondici a udělají ještě hodně parády . Mít je schovaný v šuplíku v tom nevidím moc smysl zvláště u Géček které mají kvůli dnes už těžko sehnatelnému bezelu omezenou životnost . Bezel stejně časem zkřehne i když hodinky nevystavuješ UV záření a časem jde do kopru . Zkoušel jsem to různě konzervovat ,ale životnost to prodlouží jen krátce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Jak je to mozny? Kdyz budou normalne v krabicce, tak mi nerikej, ze se ti po dvou letech rozpadne PLASTOVEJ bezel, to snad neni mozny??Nemyslim to nijak ofenzivne, naopak, rad si rad poslechnu rady a zkusenosti, ale nejak si to dost dobre neumim predstavit. Ano, kdyby byl pohozenej nekde ve sklepe, kde je vlhko, nebo naopak nekde u velkyho tepla, tak nereknu, ale prijde mi zvlastni, ze by plast, navic tvrzenej, tak rychle degradoval a rozpadal se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Bezel není plast, ale guma. A jeho životnost určuje víc faktorů. Podle mě ho nejvíc ničí chlorovaná voda v bazénu. ( můj případ ) Jinak bezel může bez úhony přežít dlouhé roky. Mám géčka kupované v roce 1992 a dodnes mají původní bezel i pásek. Ale nosil jsem je jen prvních pět let. Zato pořád, od bazénu přes školu i do tanečních. V té době jediné hodinky. Bezel (jeho nesehnatelnost) je věc která mě štve na géčkách nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 G9000 Mudman. Mam je od roku 2007, ale tady jsem se s nima jeste nechlubil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robocop Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Já to myslel tak , že bezel který byl nějakých 19 let v igelitu v suchu a ve tmě po vybalení nasazení na hodinky a zhruba dvouletém intenzivním nošení praskl.Prostě sice byl nový, ale už po těch letech prostě meměl tu pevnost . Možná, že kdybych hodinky po výměně už nenosil tak je tam dodnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) Jo takhle.Tak to uz chapu.No, tak je bud zacnu nosit, nebo je prodam.Skladovat to asi fakt moc smysl nema.Az tak vzacny hodinky to zase nejsou.A pokud se nepletu,tak jsem tu pred par lety videl fotku NOS stavu v komplet baleni, co tu ma jeden dlouholety clen.Treba se pochlubi. Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 G9000 Mudman.ta první fotka je super mně se vždycky tyhle klasický mudmany líbily, měl jsem šedou "tan" variantu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14929-kdo-tu-má-nějaké-g-shocky-a-jaké/?p=268501 (tvl to už je 7 let )a jak už jsem se zařekl, že géčka už fakt né, tak mudy si možná ještě dopřeju. dokud vidim na ta pidičísla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Diky. Az nepujdou videt pidicisla na Mudmanech, tak muzes presedlat na Pro-Treky, ty maji vetsi cislicka :-) Priznam se, ze ta seda varianta me nikdy moc nezaujala, v tomhle jsem strasna konzerva a mam rad digi v cerne barve. Muzou mit ale nejake barevne prvky, presne jako ty moje mudmany. Kazdopadne to oranzove podsviceni tech sedych vypada moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Jo takhle.Tak to uz chapu.No, tak je bud zacnu nosit, nebo je prodam.Skladovat to asi fakt moc smysl nema.Az tak vzacny hodinky to zase nejsou.A pokud se nepletu,tak jsem tu pred par lety videl fotku NOS stavu v komplet baleni, co tu ma jeden dlouholety clen.Treba se pochlubi.No já jedny nos mám a neprodal bych utčitě. Podle mě mají do budoucna investiční potenciál. Jsou to první frogmany a už teď leze jejich cena nahoru. Takže za pár let bys mohl litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Pokud se mi v krabicce nerozsypou:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Solární dží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Posledních pár dnů: G 5600 EB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Jedna z dnešního pracovního dne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Na motorce při rychlosti 80km/h, pád a slide G Shockama po asfaltu, žádnej problém... :-) Ještě pořídím červený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 tak jsem je taky zkusil - cim jednoduzsi, tim se mi vic zamlouvaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Takhle dvě pracovní z dnešního dne a GW-M5610.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 RANGEMAN Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Dnešní výlet po okolí a na ruce nic jiného než GWM5610.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Župan Texas Ranger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se