Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Nemám ponětí, jestli je pán třeba i tady členem... Nicméně děkuji člověku, který mi prodal GMA-S120 a DW-6300 dohromady za 500 Kč + zásilkovna 🤝😀

6300 byly na fotce inzerátu off, takže risk.. Nicméně koupil jsem si nástroj na odšroubení víčka a baterii a klaplo to a hodinky bezchybně jedou.

Celkově jsou v pěkném stavu. (Růžovky úplně jako nové.)

IMG_20241111_142113.jpg

IMG_20241108_103859.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena i kdyby jen za ty Frogy skvělá, o tom žádná👍. Historicky první Frogmany. Zachovaná plastová část těla už je dnes unikát. Jen bych je moc nenosil, pokud chceš plasty těla udržet vcelku. Po těch desítkách let se u tohohle modelu (taky je mám) tehdejší plast začne časem drolit jako těsto. A nový se sehnat nedá.
A fialky? No kdo tu má fialkové hodinky?🙂 Takže barvička k pohledání.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, t2 napsal:

Frogy za 500? Superkauf roku!!! Gratulace.

Já to vidím tak, že ty (bez obav nositelné) v barvě "bledé závisti" byly za 500 Kč, a druhé zdarma jako ocenění "za odvahu".  😃

Každopádně gratulace k oběma kouskům!

• Like 1
Odkaz ke komentáři

- za 500 Kč byly oboje dokupy, takže žáby za 250 😅 Růžovky už jsou na bazaru, snad se jich ujme někdo jiný, u nás doma to nikdo nechce 😆 (i když se jedná o "trošku dražší" základní géčka, nové byly za 3600 Kč). 

- na Redditu mi někdo psal, že je možné, že ty plasty na žábách jsou z Casio programu obnovy, co běžel před pár lety. Ale těžko říct.

- mám g-7500, které mají bezel totálně rozdrolený... tenhle na žábách působí o dost gumověji/svěžeji

- teď se mi stalo na mých oblíbených G-9300, že jsem se opřel rukou o podlahu, vzniklo pnutí a praskl mi origo pásek v místě tyčinky přezky... úplně praskl, takže pásek kaput. To jsem nečekal, vypadal dobře a není tolik let starý.

- žáby určitě nebudou daily jako g-9300, jsou dost široké a těžké, nehodí se třeba na lezení. Na denní bázi si měřím intervaly.

- na malajských stránkách Shopee jsou k dispozici všelijaké krásné bezely na všemožná i prastará géčka. Akorát se to nedá poslat do EU... 😪

- narazil jsem ale na prodejce na ETSY, který vyrábí bezely celkem na cokoli. Vypadají hezky a do EU není problém poslat, psal jsem mu. Jen je tam poměrně vysoké poštovné a něco takového, že najednou se dají snad poslat jen 3 bezely... Ale myslím, že by šlo vykomunikovat zaslání více kusů. Tak až se mi to nahromadí a bude mít smysl nechat to poslat a budu mít zrovna náladu dát za hromádku nesmyslného plastu třeba 2k, udělám si objednávku 😇

- máte někdo tip, čím se dá ten resin ošetřit? Gumová těsnění auta si mažu glycerinem, ale to asi není ono. Ani na kůži.

Upraveno uživatelem Variant86
Odkaz ke komentáři

Ty singapurský a jiný bezely jsem taky kdysi viděl, ale mají nesmyslně vysoké ceny (což chápu) a jak píšeš, je problém i s dopravou.
Já bych konkétně bezel modelu DW-6300 asi raději nechal být bez ošetření. Ono u něj zřejmě nejde ani tak o ztrátu nějaké dílčí složky (vysychání), ale kompletní přeměnu struktury, která je, řekl bych, nevratná. Jen bych je nechal někde ve tmě a nedával do vysokých teplot. Jinak nic. 
Měl jsem z takového materiálu ještě nějaké jiné a ony vypadají jakože zachovale a celistvě, a najednou se jim kousek bezelu ulomí a pak se rychle kompletně rozpadne, jakmile zavadíš o ulomenou část.

Jinak i na plasty používám silikon, nebo speciální přípravek určený původně na ošetření plastů interiéru aut. 

Odkaz ke komentáři

V 13. 11. 2024 v 14:17, jendazhor napsal:

Abych zahnal nákupní chutě, začal jsem navlékat na ruku staré dobré osvědčené modely.

Ono se  stačí podívat do sekce "Prodám" plné plastových unikátních "must have" sběratelských kousků prošlých několika cykly poločasu rozpadu,

či výstavních trofejí náramkového osobního/společenského/finančního statusu, tak zhusta před vánočními svátky za dumpingové ceny prodávaných... 😉

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Abych řekl pravdu, úplně nevím, jestli je sekce "Prodám"  ještě sekcí soukromých osobních prodejů zvaných "soukromá inzerce". Třeba když tam vidím, že jeden uživatel současně prodává sedm hodinek a asi každé jsou za šestimístnou cenu. Ale třeba jsem jenom plebs a prostě tomu nerozumím...

Odkaz ke komentáři

030_CasioGA-2300_CoD.jpg.ffe4209d6a3a24fa726b6dcc84f47802.jpg

Jak nejezdi?!? Vždyť činí minimálně 10 % obyvatel Prahy, a to se ty hard-core hordy teprve chystají!

Kdo myslíš, že se tak usilovně podílí na zhodnocování nemovitostí/bytů/nájmů v rámci oplátky "oplátky bratrské pomoci"?

Jedná se tedy spíše o členy západnějších kmenů, ale kulturnost a kultura korupce je na stejné úrovni, jako u jejich východnějších soukmenovců...

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...