Variant86 Odesláno úterý v 10:52 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno úterý v 17:32 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:32 Bláto mistr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno úterý v 18:26 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:26 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno úterý v 21:52 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 21:52 here we go… Zombie apocalypse ready Tady je tesař, klempíř, zedník a ten, co otesává kameny je kameník… Nejen pro hasiče, 3 generace MUD Masterů Každé mají svoje. A jaké jsou Vaše No.1? Zleva: Gen 1 / Gen 2 / Gen 3 (GWG-1000 / GWG-2000 / GWG-B1000) “Hasičské” Promo video na legendární 1.gen Mudmaster https://youtu.be/P_Mu3WyHXQY?si=AnuVXWIu7Uxo4FKa Pěkně to mají popsané na H365. https://www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-mudmaster-gwg-1000-1a3er-x1106131 Pánské hodinky CASIO G-SHOCK GWG-1000-1A3ER MUDMASTER jsou členem druhé nejvyšší řady z kolekce hodinek MASTER OF G, do které spadají řady hodinek G-SHOCK určené profesionálům, na jejichž vývoji se sami profesionálové podíleli. Díky své odolnosti se staly standardním vybavením amerických hasičských paravýsadkových jednotek, takzvaných US Smokejumpers spadající pod US Forrest Service, které jsou vysazovány na odlehlých místech, kde bojují s požáry, kácením stromů a kopáním protipožárních příkopů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno středa v 14:56 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:56 Timer ke shybům 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno čtvrtek v 11:08 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:08 Nové gumy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno čtvrtek v 11:49 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:49 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TauCeti Odesláno čtvrtek v 13:10 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:10 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno čtvrtek v 16:43 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:43 Jako obvykle celou dovcu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno čtvrtek v 19:41 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:41 Čtverce mají převahu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno pátek v 08:51 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:51 Naháči 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno pátek v 18:29 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:29 Láska na druhý pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno včera v 08:36 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:36 dcera si přála tyhle hodinky, zjistil jsem, že negativní displej mě taky baví - i když má horší čitelnost, není to zas taková katastrofa... dcera je nadšená, má svoje první hodinky, které si sama vybrala 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno včera v 15:20 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:20 tak prej že si vyzkoušíme vyměnit obal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami na výlet hodinky s krokoměrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 23 hodinami, kaktusář napsal: tak prej že si vyzkoušíme vyměnit obal to mě překvapuje, že to pasuje. měl jsem zato, že DW a GW nemají zaměnitelné předkožky kvůli rozteči tlačítek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Před hodinou, lub napsal: to mě překvapuje, že to pasuje. měl jsem zato, že DW a GW nemají zaměnitelné předkožky kvůli rozteči tlačítek. mě to taky překvapilo nefungovalo mezi casio GMW-B5000EH a GW - tam byla jina rozteč ale DW a GW maj naštěstí rozměr stejný, je. s nimi větší zábava... hlavně maj normální stěžejky, narozdíl od těch GMW, ty ovšem maj zas stn displej... je škoda, že GW nemaj stn, ale což... zas jsou levnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Procházka v Beskydech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se