jendazhor Odesláno čtvrtek v 16:31 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:31 před 1 hodinou, kaktusář napsal: tojo chybí mám svrbění ho založit A co rovnou vlákno "g-shock tuning"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno čtvrtek v 16:46 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:46 ale mistře, takové vlákno tady máme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno čtvrtek v 17:41 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:41 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno čtvrtek v 18:18 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:18 před 1 hodinou, lub napsal: ale mistře, takové vlákno tady máme Nebesa a já to přehlédl! Možná proto, že je to tam už 10 let let mrtvý. Asi bychom to tam měli trochu nakopnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno čtvrtek v 18:40 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:40 před 1 hodinou, lub napsal: ale mistře, takové vlákno tady máme super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami dneska jsem nacpal řemínek z GW M5610U-1ER na DW 9052-1V je to velice pohodlné (sklíčko jako obvykle umatlané) a esteticky se mi to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se