Postal80 Odesláno 13. května 2025 Nahlásit Odesláno 13. května 2025 V 10. 5. 2025 v 7:57, Peta-Biker napsal: Řekni mi, jak se člověk po tom všem, co si nosil - hlavně Panerai, dostane k tomuhle? Peti, k tomu je potřeba dorůst. Vsak pockej, mam pro tebe alespoň dvoje
Peta-Biker Odesláno 13. května 2025 Nahlásit Odesláno 13. května 2025 před 4 minutami, Postal80 napsal: Peti, k tomu je potřeba dorůst. Vsak pockej, mam pro tebe alespoň dvoje
Variant86 Odesláno 13. května 2025 Nahlásit Odesláno 13. května 2025 Další na porážku, předělám na pozitiv. A plastotah půjde z domu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
t.p Odesláno 14. května 2025 Nahlásit Odesláno 14. května 2025 Vyzvedávání dětí ze školy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
t2 Odesláno 15. května 2025 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2025 Aspoň krátce na pozdní kafe: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
lindys Odesláno 16. května 2025 Nahlásit Odesláno 16. května 2025 Dokoupil jsem svým toolwatchům G-Shock combi bracelet. Ponosil jsem, ale nějak to nadšení s většinou nesdílím, takže zpět k 5000U Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 18. května 2025 Nahlásit Odesláno 18. května 2025 V 16. 5. 2025 v 21:40, lindys napsal: Dokoupil jsem svým toolwatchům G-Shock combi bracelet. Ponosil jsem, ale nějak to nadšení s většinou nesdílím, takže zpět k 5000U Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Asi myslíš 5610 ne,?
chief Odesláno 18. května 2025 Nahlásit Odesláno 18. května 2025 Hello Mud Masters Sobotní lázeňská švihákovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lindys Odesláno 18. května 2025 Nahlásit Odesláno 18. května 2025 před 11 hodinami, Postal80 napsal: Asi myslíš 5610 ne,? Jsem se špatně vyjádřil, ponosil jsem 5610 s plastotahem a vracím se k 5000U, aktuálně na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
chief Odesláno 18. května 2025 Nahlásit Odesláno 18. května 2025 Tak jaký Mud Master je Váš ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Variant86 Odesláno 19. května 2025 Nahlásit Odesláno 19. května 2025 Výkladní skříň Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lub Odesláno 19. května 2025 Nahlásit Odesláno 19. května 2025 tak jsem si po čase zase udělal trochu radost a pořídil ga010. mám ga700 se stejným modulem a osobně ho považuju za nejpraktičtějši v rámci základních géček. tady se přidává skvělá čitelnost cifru a taky lumi na ručkách a indexech. díky dvěma ledkám je ve tmě i displej pohodlně čitelný, byť není podsvětlen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lub Odesláno 19. května 2025 Nahlásit Odesláno 19. května 2025 ještě než se začtu, tak jsem si v rámci prokrastinace dovolil dva snímečky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Postal80 Odesláno 19. května 2025 Nahlásit Odesláno 19. května 2025 V 18. 5. 2025 v 17:41, lindys napsal: Jsem se špatně vyjádřil, ponosil jsem 5610 s plastotahem a vracím se k 5000U, aktuálně na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jj jsou fajn ze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Variant86 Odesláno 20. května 2025 Nahlásit Odesláno 20. května 2025 Trénink s výkladní skříní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondraj Odesláno 21. května 2025 Nahlásit Odesláno 21. května 2025 (upraveno) zase žába Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. května 2025 uživatelem Ondraj 3
chief Odesláno 24. května 2025 Nahlásit Odesláno 24. května 2025 Víkend v terénu Mudman - Emergency Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Postal80 Odesláno 25. května 2025 Nahlásit Odesláno 25. května 2025 Se nějak netrefily s tou synchronizací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Postal80 Odesláno 25. května 2025 Nahlásit Odesláno 25. května 2025 A jeste dýmka a dám pokoj.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondraj Odesláno 25. května 2025 Nahlásit Odesláno 25. května 2025 před 2 hodinami, Postal80 napsal: Se nějak netrefily s tou synchronizací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na Casio velká nepřesnost 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se