Radek.VV Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Me oblibene :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Včera, dnes, příštích pár dní.. Než se jich nabažím. GA-100-1A1.Nakonec čitelnost inverzních displejů není vůbec tak špatná, jak jsem myslel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Dnes dorazily od Blama. Posunu je tátovi a beru si od něj zpět Gulfmany na který blbě vidí. Uvidím jak mu sednou a tak trochu doufám, že ne, abych je mohl taky ponosit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 .GX 56 nebo GXW 56? Škoda jen toho inverzního displeje (pro mne unakzeptabel...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Jsou to GX56GB,s inverzním displejem a jeho čitelností nemám naopak vůbec žádný problém.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sei Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Odbordelizované géčka, už jen nastavit přesný čas a datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Jsou to GX56GB,s inverzním displejem a jeho čitelností nemám naopak vůbec žádný problém.. Jj, díky, já holt bych tu inverzi nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 (upraveno) Odbordelizované géčka, už jen nastavit přesný čas a datum.což je otázka 3 minut... Upraveno 11. srpna 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sei Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Čas jsem nastavil určitě za kratší čas. Ale než jsem zacvakl stěžejky na svoje místo, tak jsem už začínal pomalu klít. Každopádně se "generální očista" vyplatila. Hodinky vyčištěné, tlačítka opět chodí krásně (v rámci daného modelu) a hlavně teď i pípaji. Poslední čtvrt rok to bylo půl na půl. Bezel má "vady" jen na povrchu. Trochu jsem se obával, že začíná praskat skrz. Mám je 4,5 roku a zatím v podstatě spokojenost. I tak ale dojde časem na něco G "lepšího". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Po dešti na pívu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YvanD Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Dnes DWcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Baldic mě svýma fotkama hodně navnadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Hrancky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Dnes dorazily od Blama. Posunu je tátovi a beru si od něj zpět Gulfmany na který blbě vidí. Uvidím jak mu sednou a tak trochu doufám, že ne, abych je mohl taky ponosit. :-)Gratuluju, malý géčka s velkym srdcem a hodně funkcema. Nedám na ně dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Dnes něco vintage: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Tyhle ty moje staro-nové GA-100-1A mi přinášejí jen radost. To kdybych věděl, už jsem dávno zaběhl do krámu a nečekal až narazím na inzerát.. A kdyby měly ještě solar a radio... Hmm.. Za těch pár dnů co je mám, jsem je v podstatě nesundal z ruky. Prošly se mnou lázně (teda krom sirných koupelí), aquapark a spoustu jiných aktivit.. Taky už se mi samozřejmě podařilo poznamenat sponu. Tuším že to bylo právě v aquaparku, ale jistý si nejsem. Každopádně jsem s nimi spokojený jak pes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 DW 5700 / 1545 na rozhledně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 (upraveno) Po dlouhé době jsem oprášil mé první Casia (1998) DW 9500 HH-4T alias GMIX BPM BEAT Upraveno 19. srpna 2016 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se