siwi Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 1. Frostie2. Harwey3. TomcatCZ4. Jiri_995. Žulda6. number.beast7. siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 nejen dnes... v zaměstnání ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 (upraveno) pokud nemusí být striktně 5610 tak se hlásím se dvěma 5600 WP_20170812_15_11_05_Pro.jpg Nádhera!! A oboje jsi mi o chlup vyfoukl tady z fóra. Je tak? Upraveno 12. srpna 2017 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Tak hodinky me nechavaji klidnym, ale toho auriska bych si nechal libit. Spokojenost? Aktualne je na prodej Ale Aurise jsem jezdil 9 let a nemuzu si stezovat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 901 FOREVER! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Mě se to líbí! Takovej casio clubbizár ala ibló Kdybys je pouštěl, dej echo Btw ty modrý taky moc pěkný! Co je to pls za model? Sorry za pozdní reakci kámo, byl jsem indisponován Bizár to je, ale jsou fakt docela fajn, akorát teda cílím ještě na jiný model, úplnou novinku, která ještě ani není v prodeji, ale až bude, tak tyto z domu půjdou určitě, protože dvoje podobné G chtít nebudu a tu novinku budu hrozně moc potřebovat Ozvat se tedy můžu, to není problém, uvidím, kdy budou ty nové. Ty modré jsou GAX-100MA-2A Sapphire blue sea waves Maxel se mozna pta na model tech modrych a to vys neni.Jinak Bellsi, ty divochu, to bych do tebe nerekl. Moc zajimavej kousek Andy díky, já bych to do sebe vlastně taky neřekl Barevné provedení je fakt brutální, já i zlatou nemám zrovna v oblibě, ale tady je taková tmavší a v kombinaci s tunou černé je to dobré. Jak jsem psal, je to takový předvoj, protože jsem následně přišel na budoucí model, který je skvělý a musím ho pak mít. Na těchto jsem si alespoň zkusil, jak skvěle sedí, na svojí velikost jsou neskutečně pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tak dneska bych si nejraději nafackoval. Vzal jsem si na provětrání GWM 5610 do prace, a i když jsem neměl v plánu nic dělat, začal jsem něco brousit flexou a po podívání se, kolik že mi zbývá do odchodu domů, jsem z hrůzou zjistil, že jsou od jisker poprskaný na sklíčku. Není to moc, ale se....to. Nemáte někdo nápad, jak to rozleštít, případně kde sehnat nové pouzdro nebo jen sklo, pokud se dá vyměnit bez ztráty WR? Nějaké odkazy , co jsou zde uvedeny na díly Géček jsem prošel, ale nic pro mě nebylo k mání. Děkuji za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tak dneska bych si nejraději nafackoval. Vzal jsem si na provětrání GWM 5610 do prace, a i když jsem neměl v plánu nic dělat, začal jsem něco brousit flexou a po podívání se, kolik že mi zbývá do odchodu domů, jsem z hrůzou zjistil, že jsou od jisker poprskaný na sklíčku. Není to moc, ale se....to. Nemáte někdo nápad, jak to rozleštít, případně kde sehnat nové pouzdro nebo jen sklo, pokud se dá vyměnit bez ztráty WR? Nějaké odkazy , co jsou zde uvedeny na díly Géček jsem prošel, ale nic pro mě nebylo k mání. Děkuji za rady. Zajdi do krámu z hodinkama, tam ti to pošlú na Casio servis a vymenia ti nové sklíčko. Ja mám poškrábané sklíčko na mojich Gulfmasterech a výmena sklíčka s natlakovaním na 20 BAR ma vyjde na 35?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Fast čr. Zavolej na servis a zeptej se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Zajdi do krámu z hodinkama, tam ti to pošlú na Casio servis a vymenia ti nové sklíčko. Ja mám poškrábané sklíčko na mojich Gulfmasterech a výmena sklíčka s natlakovaním na 20 BAR ma vyjde na 35?.Do žádnýho krámu vůbec nechoď a kontaktuj rovnou Casio servis - Fast Říčany, pan Bajer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Do žádnýho krámu vůbec nechoď a kontaktuj rovnou Casio servis - Fast Říčany, pan Bajerd No alebo tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Výměna sklíčka ve Fastu na G-Shock Riseman cca 500,- i s tlakovkou, do týdne hotovo. Pan Bajer byl velmi vstřícný, doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Děkuji za rady hned po práci jdu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 1. Frostie2. Harwey3. TomcatCZ4. Jiri_995. Žulda6. number.beast7. siwi8. špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Na ruce ne, ale foto ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruslan77 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 (upraveno) Koupeno dnes ráno od zdejšího člena, který toho má plnou kabelku. První obchod a takto super nástroj. Sou mi sice velký, ale to u Geček neřeším. Moc mu tímto děkuji. A vzhledem k tomu, že mě slušně nakazil, jdu si dát poptávku na první společensko sportovní Rolex. Upraveno 17. srpna 2017 uživatelem Ruslan77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruslan77 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Ještě by to chtělo fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 chvilkove dylema rozlouskla mlada, moje jsou tedy definitivne ty vpravo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Cely tyden na ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se