Dafit Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Nosím už jen jediné, moje nejuniverzálnější hodinky.Sportuji s něma, pracuji na zahradě, stylově se hodí i do mého pracovního prostředí v ocelárně a nezhřešil bych, kdybych si je vzal jednou za rok na ples k černému obleku. Stále přesný čas, solární napájení a to celé ještě s užitečnými funkcemi ukryté v nenápadných displejích za viditelnými ručičkami. Stopky používám hojně při tréninku, odpočet při vaření rejže a budík těsně před PADLA v práci.No opravdu nenajdu pro mne lepší hodinky. Ani je vlastně nesundávám z ruky páč mi ani vnoci nevaděj. Píšu do špatného vlákna, protože je mám na ruce sice dnes, ale hodilo by spíše furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyroznov Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Jsou fakt super, taky jsem neodolal, jen v jiné barvě. Z mobilu mi nejde přidat fotky, tak to zkusím někdy z počítače. Gratulace k skvělému výběru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyroznov Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Tak povedlo se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Díky a s tím zlatým vypadají taky úžasně. Svítí taky světle modře až bíle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Dnes tyhle ostrý (sharp) géčka. Popravdě k nim nic nevím, dostaly se ke mně náhodou.Zajímavostí je, že i když ležely mnoho let v šufleti a nejdou, po stisku velkého šedého tlačítka se rozsvítí luminiscenční podsvícení. Asi má svou baterku, která je ještě OK, nebo nevím... Sice to není origo Casio, ale jsou super. Když je zprovozním, budou se hodit na nejtěžší práce v nejnáročnějším prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 To je spíš sem ne? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/21246-casio-g-shock-fake/page-22&do=findComment&comment=2024920 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Možná jo, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Osmihran: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Postupka:Stabilka:Sestupka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Moje 1. Géčka a dnes prvne na ruce V zatisi dedecek kalkulacka, ktery se jeste nechysta, do kremikoveho nebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Tyhle a jim podobné kalkulačky nás všechny přežijou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Konečně trocha sněhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 V tom sněhu jim to neskutečně sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Opravdu pekna fotka. Ty hodinky vypadaji suprove, co je to za model, pro neznaleho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Gravitymaster GW 4000. Číslo barvy nevím. Tuším 1a3. Ještě byly v modré a oranžové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Žaba v snehu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) Nikdy jsem si nemyslel, že na ruku vezmu nějaký "žvanec plastu" ale docela se mi to začíná zamlouvat:)Tyhle DW-6900 (1449) byli původně se stříbrným pouzdrem a nylonovým páskem.edit: nešel mi vložit obr. Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem rmx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se