Tittus Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Odesláno 8. června 2022 Konečně jsem Jardu vyzkoušel a pověsti nelhaly. Rychle dohodnuto, balík zabalený tak, že by snad přežil i pád z letadla, a navíc i s překvapením. Doporučuje deset Chronomagorů z deseti. 1
tulo Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Odesláno 16. června 2022 Môžem len potvrdit hodnotenie kolegov, všetko prebehlo rychle a korektne.Bol to môj prvý obchod s Jardom , aj sme sa niečo nové naučili.Vrelo doporučujem . Díky, Jardo
Funthom95 Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2022 Obchodoval jsem s Jardou taktéž poprvé. A pověsti nelhaly, u něj nelze šlápnout vedle. Popis zboží a skvělá komunikace, velice detailní odpovědi na mé dotazy a operativní dohoda a vstřícnost při setkání. Budu se těšit na další obchody. Děkuji!
petr4612 Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2022 Ahoj také se připojuji k chvále kolegů. Obchod proběhl na jedničku. Domluva rychlá a odeslání také. Děkuji!
Tea Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2022 Jarda je skvělý, nabídl nadstandardní servis, vše domluvené klaplo. Díky.
Tomino2007 Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2022 Taky jednu přidám. Nakupoval jsem u něj přes jeho web a naprostá spokojenost a profesionální přístup. Sháněl jsem berušky pro dceru, řešeno po mailu i telefonu, hodinky přišly v pěkné krabičce, krásně vyčištěné, jdoucí, vše odpovídalo popisu a fotkám. Děkuji za obchod, stále kontroluji další nabídky.
Vit Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2022 Opět musím Jarka pochválit za perfektní obchod.. Děkuji také za nezjištnou pomoc (rozleštil synkovi plastové sklo na jeho Casio, čímž chlapce velmi potěšil).
Kostra Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2022 Už druhá zkušenost a opět na jedničku. Super domluva, fajn pokec a obchod a konečně jsem si také prohlédnul Jardovo království.
actionman1 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2023 Všetko ako ma byt super dohoda a serióznosť. Jardo ostal verný svojej povesti samozrejme odporúčam
Petrus.0 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Odesláno 22. června 2023 Super domluva na dalku, trpelive vysvetleno na co jsem se ptal, dokonale zabaleno, vse presne dle domluvy. Vrele doporucuji
sprocha Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Odesláno 27. června 2023 Připojuji se k doporučení, vše na 1*. Děkuji za hodinky a za obchod.
ouskavl Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 Všechno super a na jedničku, Díky Moc
YouSan Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2023 Nabídka, komunikace, domluva i dodání bylo na skvělé úrovni. Vše proběhlo hladce a velice rychle. Ještě jednou Jardovi děkuji za nový přírůstek do rodiny Uživatele Jeronimo vřele doporučuji
tomiqiq Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 Super rychlý obchod, vše v naprostém pořádku
Murphy97 Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2024 Tak ja tady prihodim trochu toho drivi do lesa, zase.. Druhy hodinkovy obchod s Jardou, opet na jednicku podtrzenou. Komunikace, pristup, ochota, proste super. Navic si Jarda ochotne najde cas na konzultaci a radu, proste radost! Diky moc a at se ti dari!
Petr.S Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Odesláno 4. června 2024 Po hodně dlouhé době jsem zase s Jardou upekl obchod. No a jak jinak než na výbornou. Díky.
Backgramond Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 Kdysi nějaký ten servis a nakoupeny dvoje primky. A vždy stoprocentní spokojenost.
kork74 Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2024 Jeronimo skvělý hodinář, zodpovědný a precizní člověk. Co je dojednané to se tak i stane. Žádné výmluvy, žádná snaha prodat za každou cenu. Osobní návštěva u Jeronima v jeho hodinářské dílně je vždy radost a dobrá káva. Ateliér Jeronimo můžu jedině doporučit. Ať to tiká.
Filip eM Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Odesláno 26. září 2024 Obchodu s Jardou se nedá nic vytknout. Jednání na úrovni, ochota z jeho strany rychle StopWatche poslat, aby je nový majitel měl co nejdříve byla mnou více než vítána. Děkuji Jardo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se