Melly Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Bobika dneska nemůže, ale já mám děsnou chuť na doutník. Nepřidal by se někdo na sobotní pokouření, řekněme 18:00 Sweet nebo Kašpárek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Bóbika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Pokud teda Bóbika přežije víkend, tak bych nadhodil pondělí nebo úterý. Hodí se to někomu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Já jsem pondělí i úterý v Německu... teda v úterý se vracím, ale není moc jistý, kdy... ale pak jsem free Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Pokud teda Bóbika přežije víkend, tak bych nadhodil pondělí nebo úterý. Hodí se to někomu? To dá rozum, kdykoli a kdekoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Ja bych sel zitra - nedele, pak bych mohl st nebo ct pristi tyden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Nedele je OK. Pak budu na dovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 PO-UT sou ok dnes to nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Já bych byl každopádně pro nějakou akci tenhle týden. Preferuji středu a Sweet/Kašpárka, ale mohl bych asi i jindy a jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 streda neco bude, ale nevim kde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Jsem moc rád, že jsem ti chyběl Bohoušku Vidím,že jsi už našel to správné fórum,gratuluju k přijetí http://www.dymka.net/bb/index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Vidím,že jsi už našel to správné fórum,gratuluju k přijetí http://www.dymka.net/bb/index.phpDekuji Zatim jen jako nezainteresovaný čtenář. Ale připravuji se na svou prvničku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Streda gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Tak streda Sweet 60 od cca 17:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 88,5% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 92,3% okolo 19,30 - dřív to bohužel nedávám (ale můžu zůstat o to dýl ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Stavil bych se po pul osmy, jestli teda jeste nekdo bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Ja budu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 88,5% Zvyšuju na 96,3%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Dorazím cca na 18:30 - do šesti mám pohovor, takže budu mít možná i dobrou náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se