Melly Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Count me in Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Vidím,že jsi už našel to správné fórum,gratuluju k přijetí http://www.dymka.net/bb/index.php Hele, Bohoušku, na tom fóru se i něco děje, nebo se tam chodí jen umírat? Už 3 dni čekám na schválení příspěvků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Buď v klidu ,také jsem pár dní umíral :-) Zkrátka trvá to dlouho. Skoro stejně jak Bertovi ta moje zásilka /třeba sem i zavítá :-) /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Na dýmce jsou (minimálně doutníky) mrtvější než tady. Co to pondělí? Platí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 (upraveno) Pondeli plati, asi Sweet Btw Brnaci/Moravaci/Slovaci 11.4. Bude Event Drew Estate se zastupcem firmy Fabianem Zieglerem v Brne v Cohiba clubu tak si zaridte volno! Upraveno 12. března 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Diky bobe, budu se tesit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Bych se po vosmičce ve Sweetu stavil, jestli můžu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Blesková akce - nechce někdo něco z Hacico.de? Budu teď objednávat a už to bude na 99% bez poštovného (můžu v Praze donést na sraz). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Taky zítra přijdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 tak já nic...... sem chorej :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 já to bohužel taky nedám... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Ani já ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 (upraveno) Kdo tam teda bude? Možná bych se stavil, pokud se tam dá najíst Upraveno 14. března 2016 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Pozdrav ze Sweetu. Kdy dame dalsi akci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 (upraveno) Tak co chlapci dame pivo v nedeli? Sweet nebo Kaspar Dal jsme s Kamilem dnes objevili Cigar friendly hospu na Smichove - Peron, nedame pristi tyden sraz DSPBCh? Muzu st-pa Upraveno 18. března 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 V nedeli bych asi zasel. A pristi tyden jedine streda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Smíchov jóóóó Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Já možná pátek, Smíchov gutt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Mam sice rymicku, ale pokud budu v nedeli ok, tak bych jedno brcko smoukl. Od kolika budet v Kasparkovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Já bych radši Sweet . A můžu po osmý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se