Ondrej71 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Co jsem tady na fóru, tak jsem koutkem oka posilhaval po Igenech. Jsou to, podle mne, asi nejpovedenější Primky a tak jsem pochopitelně zatoužil, abych se mohl také stát jejich hrdým majitelem. Po nejaké době hledání a čtení na fóru jsem zjistil, ze dostupnou cestou je pořízení vraku hodinek s funkčním strojkem, a následná renovace v Eltonu. Hodinky se strojkem, tedy hned se dvěma strojky :-), jsem pořídil od jednoho váženého člena a chystal se poslat vse do Eltonu. Náhoda tomu chtěla, ze jsem se v té době zúčastnil svého vůbec prvního srazu Chronomagu v Olomouci a mezi jinými zapredl řeč i s jedním šikovným clenem hodinarem z Olomouce, kdopak to asi je :-) Abych to shrnul, mistr Valis mi udělal generální servis strojku, objednal v Eltonu, dle mého výběru, nové pouzdro v nerezu, černý ciferník s bílými čísly, kovové rucky s lumi, novou korunku, bílou lunetu ( vždy se mi líbil B&W kontrast, mám rád jednoduchý a čistý design), a Elton kaučuk se sponou, který je sice docela drahý, ale nosí se moc dobře. A po cca měsíci a něco od našeho setkání u piva je mám doma. Dojmy? Jsem nadšený. Čistý design a střídmá elegance těchto hodinek je strhující. Obvykle nosim hodinky 42-47 mm, ale u těchto 38 nemám problém a nezdají se mi malé nebo nevýrazné. Obavám se, ze jsem kouzlu Sportů propadl, a dříve či později si pořídim další :-)) Níže par iPhone fotek. Jakmile se dostanu k poradnemu fotaku, udělám i nejaké lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosef76 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Další důkaz nepopiratelné krásy a nadčasovosti Prim Sport I. Jsou krásné....a vůbec ne malé. ;-)
padza1 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Moc pěkné už asi čtyři měsíce neberu na ruku nic jiného než černé igeny s bílou lunetou. Užívej si je
Patejl07 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Vypadají fantasticky, gratulace. Taky mi jedny leží doma, už dlouho zvažuji co s nima... Prosím tě, na kolik zhruba taková renovace přijde?
bohus76 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Počítej přes deset,spíš dvanáct táců......
Honza.manta Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Tož pěkné je máš - radost pohledět!
Patejl07 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Počítej přes deset,spíš dvanáct táců......Hmmm, tak zůstanou ještě nějaký čas v šuplíku
guca Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Odesláno 5. července 2013 Krásná práce. Hlavně ta rychlost. Na začátku dubna jsem poslal strojek na renovaci a čekám a čekám... Už aby byly hotové.
emef Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Odesláno 5. července 2013 Jsou super! Posledni dobou se mi ty igeny honi vic a vic hlavou. Jenom ale nevim, jestli se mi chce do toho vrazit tolik penez.
Daemonultimate Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Odesláno 5. července 2013 Jsou boží,barevná kombinace až jsem uslintnul,velká gratulace.
Návštěvník Strocek Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Odesláno 6. července 2013 Jsou fešácký!!! Mám taky Igeny vhodné na renovaci, ale jak tady psal emef, dát do toho desítku ne-li víc, se mi moc nechce. Kdyby to byla půlka, tak bych neváhal, ale takhle si budou muset ještě počkat... snad se dočkají... Nevím jak je to s náklady, ale řekl bych, že kdyby v Eltonu renovaci slevili, že by měli víc zakázek a v důsledku by vydělali víc. (čistě můj názor)
Ondrej71 Odesláno 6. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2013 Kdyz Black & White tak tedy černobíle :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 (upraveno) Kurnik...asi budu muset poprosit nějakého dárce o orgány pro renovaci...fakt krása, nikdy bych neřekl, že se mi bude líbit na nějakých hodinkách bílá luneta... Upraveno 8. července 2013 uživatelem Ondoni
villain83 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Hezky,hlavne mi prijde,ze je ta bila luneta opticky zvetsuje,fakt nadsasovej kus.
kuncák7 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Taky se mě poslední dobou líbí Igeny s bílou lunetou a všude možně po nich pokukuju. Zatím se nepoštěstilo, ale budu trpělivej. Parádní hodinky.
hodnypan Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Dobrá klasika, ještě k tomu česká... Líbí se mi čím dál víc:)
Ondrej71 Odesláno 8. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Dobrá klasika, ještě k tomu česká... Líbí se mi čím dál víc:) Taky se mě poslední dobou líbí Igeny s bílou lunetou a všude možně po nich pokukuju. Zatím se nepoštěstilo, ale budu trpělivej. Parádní hodinky. Hezky,hlavne mi prijde,ze je ta bila luneta opticky zvetsuje,fakt nadsasovej kus. Kurnik...asi budu muset poprosit nějakého dárce o orgány pro renovaci...fakt krása, nikdy bych neřekl, že se mi bude líbit na nějakých hodinkách bílá luneta... Pěkný kousek!Děkuji :-). Jsem strašně moc spokojenej a ted kdyz je na sobě už dva dny nemám, mám regulérní absťák :-( Jak jsem psal výše, mám rad černou a bílou a jejich jednoduše geniální kombinace a toto je jedna z ukázek , ze to neni nemožné. A je to fakt, bila luneta s černým cifrem opticky zvětšuje, i proto jsem ji chtěl ;-)
17jewels Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 Gratuluji k hezkým Sportkám . Taky jsem si před časem jedny nechal dělat v Eltonu. A pořád je vlastním přesto , že je málo nosím ,, nechci se jich zbavit . Jen mi nejde do hlavy , že prodali samotné díly . Tehdy o tom nechtěli ani slyšet.(cca 2 roky zpět)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se