Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 214
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 28. 7. 2017 v 17:01, Tichus napsal:

Ale oyster a jubilee nemají cenový rozdíl 100$...tam je rozdíl pár $, pokud jsem se díval dobře..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tak nějak Ti nerozumím. Současné ceny jsou:

SEIKO AUTOMATIC DIVERS SKX007K2 - $176.00 (jubilee)
SOLID OYSTER SEIKO AUTOMATIC SCUBA DIVER'S WATCH SKX007K2 - $275.00 (solid oyster)
SEIKO AUTOMATIC DIVERS WATCHES SKX007K2 - $289.00 (oyster)
Mezi hodinkami na jubilee tahu za 176 a na solid oysteru za 275 je rozdíl 99 dolarů. To, že jsou dnes na jubille za 176 ale neznamená, že např. zítra nebudou za 230..
Upraveno uživatelem lucid
Odesláno

Za těch 176 už jsou fakt dlouho...stejně jako ty oystery za 275+... Šlo mi o to, že rozdíl mezi samotnými náramky je minimální, ale mezi celými hodinkami výrazný...

Odesláno
  V 28. 7. 2017 v 18:32, Tichus napsal:

Za těch 176 už jsou fakt dlouho...stejně jako ty oystery za 275+... Šlo mi o to, že rozdíl mezi samotnými náramky je minimální, ale mezi celými hodinkami výrazný...

Aha, tak to ano, ale logiku bych v tom žádnou nehledal, tak už to prostě mají. Záleží pak jen na Tobě jak si to zkombinuješ: když je koupíš na gumě a přikoupíš oyster, tak Tě vyjdou laciněji než když je vezmeš přímo na oysteru. Kdyby si to samé ale udělal s jubilee, tak Tě ta kombinace vyjde dráž.

Odesláno

Jj, jsem si právě říkal, že to, že v tom nevidím logiku, ještě nemusí znamenat, že v tom opravdu žádná není... :)

Ale asi teda fakt ne...

Každopádně fakt mazec, co Seiko umí udělat za čtverku...

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno
  V 1. 10. 2017 v 8:56, Left4deth napsal:

Chtěl jsem objednat,přítelkyni seiko 5 asi k vánocům, jako její první hodinky.. Akorát je všechno vyprodané, naskladnuji nějak, nebo je to pase?

sleduj to pravidelně, mohou je naskladnit rychleji, než si myslíš. Poté cca týden na doručení, občas s Černým Petrem.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Prošel jsem všech devět stránek diskuse, zaznělo to tu mockrát, jen si chci ale ověřit, jak to  je: prostřední možnost způsobu doručení, tj. registered mail, 11-15 days, with box má nebo nemá tracking? Explicitně mají tracking jen u té superrychlé - nevím jestli to dřív bylo jinak, nebo je to aktuální a tracking dostanu i když to tam nepíšou.

Odesláno

Dovolím si tedy odpovědět si sám: Ano, ačkoliv to není explicitně zmíňeno, má tracking number i registered mail with box - nevydržel jsem a prověřil to objednáním :-)

• po měsících...
Odesláno

21.12. Vecer zaplaceno

22.12. Odeslano smer CZ

27.12. Prevzeti vymenovaci postou

28.12. Vystup z vym. posty

2.1. Na ruce

Vse v poradku a bez zbytecnych ...

Freeship v krabicce plne polystyrenu a hodinky v bublinkove folii. Seiko SRP777J1, moje prvni poradne hodinky, v navalu emoci radeji jeste nebudu nic psat.Jen bych tady vsem chtel podekovat a to hlavne Lucidovi za navedeni.

Odesláno (upraveno)

Po dvou měsících a pár dnech navíc můžu sumarizovat celou svoji zkušenost s nákupem, dneska ráno v 10:10 to totiž celé skončilo. Tak tedy:

30.10.2017 objednáno a zaplaceno - registered mail with box, chtěl jsem to pro sebe k narozeninám a měl jsem obavy, zda cestu bez krabice hodinky přežijí

3.11.2017 začíná fungovat tracking number, tedy ukazuje něco jiného než "waiting for shipment"

8.11.2017 jsou v Praze, Pošta 120 zadržela, bude se platit DPH a CLO - celkem 1030Kč

10.11.2017 mám hodinky v ruce, ten týden to snad nějak vydržím, abych si je nerozbalil

18.11.2017 dopoledne rozbaluju balík - hodinky mají docela dost zjevného prachu na ciferníku, na pozici 11 je ze spodní strany sklíčka nějaký kaz a na osmičce je škrábanec na matné části luneti

18.11.2017 odpoledne fotím a píšu prodejci

20.11.2017 se dozvídám, že mám poslat vše zpět, bude výměna

30.11.2017 posílám vše zpět (257 ká čé, dle mezinárodních pravidel, co lze nacpat do speciální obálky, to je dopis - dobré vědět!)

15.12.2017 hodinky jsou zpět u prodejce

16.12.2017 prodejce posílá nové hodinky, tentokráte bez krabičky

22.12.2017 balíček odchází ze Singapuru

28.12.2017 Pošta 120 nezadržuje - evidentně bez krabičky to nikoho nezajímá

3.  1.2018 hodinky v 10:10 přebírám od pošťačky, balík je stejně velký jako s originál krabičkou - nemám mnoho času, podle zběžné kontroly tentokrát vše OK

A to je příběh mých prvních automatů, teď už jen nafotit a pochlubit se v Seiko vlákně.

Upraveno uživatelem logout
Odesláno
  V 3. 1. 2018 v 11:32, logout napsal:

Po dvou měsících a pár dnech navíc můžu sumarizovat celou svoji zkušenost s nákupem, dneska ráno v 10:10 to totiž celé skončilo. Tak tedy:

.......

Bohužel smůla :(, myslím ale že ta krabička na to "zachycení" nemá větší vliv. Nicméně pokud by se Ti to či někomu jinému stalo v budoucnu, tzn. že platil DPH a zároveň reklamoval v zahraničí, pak doporučuji odeslání předem oznámit celníkům (mají na to, myslím, i formulář), jinak hrozí nové DPH, případně dokazování na základě skenu podacího lístku, komunikace s prodejcem apod., že šlo o zahraniční reklamaci, což je jen zbytečný opruz. 

Odesláno (upraveno)
  V 3. 1. 2018 v 11:44, lucid napsal:

Bohužel smůla :(, myslím ale že ta krabička na to "zachycení" nemá větší vliv. Nicméně pokud by se Ti to či někomu jinému stalo v budoucnu, tzn. že platil DPH a zároveň reklamoval v zahraničí, pak doporučuji odeslání předem oznámit celníkům (mají na to, myslím, i formulář), jinak hrozí nové DPH, případně dokazování na základě skenu podacího lístku, komunikace s prodejcem apod., že šlo o zahraniční reklamaci, což je jen zbytečný opruz. 

Díky za info, tohle se mi nikde předem zjistit nepodařilo, pošta na můj dotaz vysloveně odpověděla, že se to nijak označit pro reklamaci nedá. Přímo celníků jsem se pravda neptal.

/jen tak na okraj, jak se mi tam dostalo měkké i do slova luneti?  :eek:  /

Upraveno uživatelem logout
  • po 3 týdnech...
Odesláno

28.12. objednáno jako registered mail bez krabičky. 16.1. mi balíček přinesla pošťačka až domů. Jednalo se o placatou kartonovou krabičku vyplněnou polystyrenem. Samotný produkt byl zabalen v bublinkové fólii.

Na to, že balíček putoval přes půl světa, bych si dovedl představit trochu pečlivější zabalení. Opět bez Černého Petra.

Na Skywatches jsem nakupoval mimojiné proto, že tento konkrétní produkt nebyl v nabídce oficiální dealerů, dokonce ho neměli ani tuzemští "šedivkáři".

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak přidávám zážitek se skywatches a to osobní. Nejtěžší to bylo v Singáči v tom mumraji obchodů najít, ale povedlo se. Obchod se jeví jako solidní, je zde jakákoliv možnost vyzkoušení hodinek i jejich kontrola apod. Prodavačka vás dokonce seznámí s hodinkami, jejich nastavením. SKX007 funguji bez problému. A brzy se objeví v prodejním vlákně. 

post-32797-0-59342900-1519543537_thumb.jpg

post-32797-0-65714200-1519543544_thumb.jpg

• po 4 týdnech...
Odesláno

Pozitivní zkušenost, na stole za 10 dní od objednávky, poštovné zdarma, bez "potíží". Zabalený celkem solidně, myslím že nehoda moc nehrozí.

post-18707-0-46096400-1521577648_thumb.jpg

post-18707-0-37829700-1521577654_thumb.jpg

post-18707-0-89858700-1521577659_thumb.jpg

post-18707-0-47350000-1521577667_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...