Akam Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 neuvěřitelné 8.5.2015 objednáno 18.5.2015 na poště to jsou teda prdy, bez cla, cena nejlepší
guca Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Musím také pochválit tento shop. Dodací lhůta týden, bez cla. A hlavně výýýborná cena hodinek.
ron Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 I já se přidám se svou zkušeností a doporučením. V neděli objednáno, zaplaceno paypal. Za týden v úterý hodinky na poště k vyzvednutí. Opravdu rychlost. Nejdéle to trvalo tady v ČR vyměňovací poště a poště při dodání dle online sledování trackingu. Vše bez DPH a CLA. Takže jistě pozitivní zkušenost.
Lion Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 A já furt nic Chci Protreky PRW 3000, nejsou na skladě a skywatches neví kdy zas budou
Povidláček Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Rád bych se vás, co jste zde nakupovali, zeptal na rozdíl mezi tím free poštovným a tím za 5 USD. Chápu to správně, že jde jen o tu origo krabičku k hodinkám? Že když je to free, tak vám hodinky pošlou bez ní? Nebo je v tom ještě něco?
wizard-ov Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Jo, pošta a trvání dopravy jsou stejné. Jinak nevím, vždycky jsem si těch pět babek připlatil.
paia Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 S krabičkou to asi nepošlou jako dopis, taky je možny, že by to už pak neprošlo bez toho cla a DPH, protože by to nemohli inzerovat jako náhradní díl, nebo jak to dělaj...
wizard-ov Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Takhle to nefunguje. Podstatná je udaná cena...
Povidláček Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Tak už mohu také přidat svojí recenzi a to kladnou. 10.6. objednáno a zaplaceno a dnes 17.6. je mám na ruce. Týden je teda docela fofr. A bez cla
prischera Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Jen podotýkám, že máte samozřejmě povinnost to proclít a dodanit, pokud to omylem přijde bez cla a DPH. Předpokládám, že to všichni samozřejmě děláte. Takže bych tady tuhle informaci zbytečně hromadně neventiloval, jedná se o veřejný prostor. Tohle vlákno vypadne komukoliv kdo bude hledat skywatches česky jako první...
Návštěvník Mitak Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Nevím, kde jinde víc než v tomto případě platí, že daně jsou krádež! :-)
Návštěvník Mitak Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Seiko SKX009K2 objednány a zaplaceny 16.6. v úterý. Ze Singapuru odesláno 19.6. v pátek. Do Prahy dorazily 22.6. v pondělí. V úterý 23.6. prošly logistickým uzlem České Pošty. Ve středu 24.6. doručeno. Zvolil jsem prostřední dopravu Singapurskou poštou včetně krabičky (obyčejná hnusná modrá s nápisem Seiko, ani manuály se do ní nevejdou) za 5 USD navíc. To, co všechny zajímá nejvíc, naštěstí neproběhlo ;-)
rommir Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 15.6 objednáno 24.6 na ruceA tamto taky neproběhlo.
roura74 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Před dvěma týdny dva kousky bez celnice. Teď mi jdou SKX009 a visí na celnici. Takže jsem si vytáhl černého petra DPH. Sent from my iPhone using Tapatalk
Karussell Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 ...a to jsem se zrovna hecoval, že objednám SARBy, tak nevim...
DaveG17 Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 "tamto" je otázkou štěstí. Co se týče balení - já objednával Rangemany bez krabičky, přišlo mi full balení, Seiko 5 s krabičkou, taky přišlo full balení. A pak se u nich vyznejte :-D
Karussell Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Rád bych přidal poněkud negativní recenzi, včera jsem objednal SARBy a hned je zaplatil, dnes ráno mi píšou, že nejsou skladem a jestli nechci výměnu za jiný model. Když se podívám na stránky, pořád mají SARB035 skladem a jdou koupit, to mi nepřijde jako moc fér přístup, případně špatný nastavení eshopu. Poptal jsem je, kdy budou mít opět hodinky skladem, v opačným případě budu chtít vrátit peníze. Budu informovat o dalším vývoji.
Karussell Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Tak chlapci ze skywatches slíbili, že zkusí ještě jiný dodavatele a snad pro mě SARBy najdou. Vzali si na to 2-3 dny a ozvou se, nebudu tady spamovat, tak pak napíšu až resumé příběhu, každopádně je to napínavý :-)
Tondaa73 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Tak, snad Ti to klapne....byla by škoda, kdyby si to pohnojili jen kvůli neaktualizování stránek...
Karussell Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Tak story je u konce, SARBy nesehnali, tudíž mi vrátili peníze, což je fér. Přijde mi ovšem nefér, že až do dnešního dne inzerovali tento typ jako dostupný a tím pádem mohlo jako já dopadnout dalších pár lidí. Za mě teda převažují spíš negativní pocity. Otázka je, kde koupit teď, asi dám na osvědčený seyiajapan?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se